Avertisment crunt pentru cei de la Dinamo! Fanii câinilor vor lua foc. Nu mai au nicio şansă să rămână în Superliga

Avertisment crunt pentru cei de la Dinamo! Fanii câinilor vor lua foc. Nu mai au nicio şansă să rămână în Superliga. Un fost jucător al echipei din Ştefan cel Mare i-a făcut praf pe oamenii lui Zeljko Kopic.

Cei de la Dinamo sunt ultimii în Superliga. Au început prost anul 2024. Au trei înfrângeri la rând, iar retrogradarea este aproape.

Avertisment crunt pentru cei de la Dinamo!

Cosmin Bărcăuan a analizat partida dintre FCU Craiova și Dinamo, scor 2-1. A explicat ce probleme vede la formația alb-roșie. Acesta a urmărit meciul din Bănie și a vorbit despre problemele de la echipa alb-roșie, conform digisport.ro.

„Mi-a fost greu. Cu un ochi am râs, cu un ochi am plâns. Am jucat la ambele echipe. După cum a jucat Craiova, meritau să câștige. Dinamo putea să facă un rezultat de egalitate, dar Craiova a meritat să câștige.

Dinamo are nevoie de doi sau trei jucători de valoare care să facă diferența. Cu bugetul pe care îl are, e greu să găsească jucători care să facă diferența. La Dinamo e un lot subțire.

Dacă cei de acolo vor începe să lucreze ca un grup… E foarte greu să te ridici, să treci printr-un moment ca ăsta. Nu e ușor să fii pe ultimul loc. Mulți de la Dinamo nu au înțeles unde joacă. Ca fotbalist, când ajungi ca străin la o echipă și nu ai o calitate mare, trebuie să faci ceva pentru echipa aia.

Nuu prea văd dăruire. Eu nu am fost tehnic, dar veneam cu ceva. Mă uit acum la ei și unii au tricoul curat. Trebuie să fie tricoul ăla transpirat, să fie negru. Fotbalul se câștigă prin muncă. Acolo trebuie dai 100%. jucătorii si zic că «Asta e.» Nu mai văd speranță”, a spus Bărcăuan, potrivit digisport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed