Aurelian Chițu şi-a ieşit din minţi! L-a distrus pe arbitrul meciului cu FC Botoşani: ‘A stricat jocul’ + FCU Craiova, într-o criză uriaşă

Aurelian Chițu şi-a ieşit din minţi! L-a distrus pe arbitrul meciului cu FC Botoşani. Iulian Călin a influenţat grav rezultatul final, prin deciziile sale. Mai întâi a dictato penalty pentru gazde, la 1-0 pentru FCU Craiova, deşi pe reluare nu se vede nimic. Apoi, l-a eliminat gratuit pe atacant.

Aurelian Chiţu nu îşi explică deciziile luate de Iulian Călin. Îl distruge pe fluieraşul care a avut o prestaţie de judeţ la meciul din Moldova.

Aurelian Chițu şi-a ieşit din minţi!

Aurelian Chiţu era la capătul puterilor după FC Botoşani-FCU Craiova 4-1. Rezultatul o duce pe echipa craioveană pe loc direct retrogradabil în Superliga.

”Nu ştiu cum să încep. Aş vrea să spun că la începutul meciului domnul arbitru mi-a spus că nu vrea să iasă în evidenţă, că noi treuie să ieşim în evidenţă. Este ruşinos. Mâine se va trece cu vederea şi se va uita tot.

Nici nu a fost vorba de penalty. Cartonaş roşu nu mai zic. Doar dacă vrei să ieşi în evidenţă cum ai zis să nu faci la începutul meciului. Ce să mai zic. A stricat jocul. Noi am jucat foarte bine 40-60 deminue. Nu a fost nimic.

Poate dai fault. Niciodată nu poţi să dai roşu. Altfel, ne lăsăm toţi de fotbal. E un moment foarte greu pentru noi. Parcă nu avem voie să câştigăm. Aş vrea să se spună ceva, să se facă ceva.

Am început mai greu repriza a doua. Dacă dai acel penalty… Nu mai avem voie să ne atingem, nu mai suntem bărbaţi. Şi acest domn arbitru este… Şi cei de la Botoşani au stat numai pe jos. Nu am ce să le spun lor”, a spus Aurelian Chițu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed