Au şocat toată Planeta! Sacrificiu incredibil făcut de doi francezilor pentru a ajunge la Cupa Mondială 2022. Foto

Gabriel Martin și Mehdi Balamissa au devenit celebri după decizia pe care au luat-o. Cei doi francezi au hotărât să meargă pe biciclete până în Qatar pentru a-și vedea favoriții la Cupa Mondială.

Gabriel și Mehdi au avut nevoie de trei luni pentru a traversa 13 țări. În total au mers peste 7.000 de kilometri.

„Am plecat din Paris până în Istanbul, de acolo am ajuns în Ierusalim. De acolo am mers în Arabia Saudită. Am văzut tot felul de oameni, toate formele de relief. Primele zile în deșert au fost extrem de grele. Era diferit de ceea ce am experimentat în Europa.

Nu era nimic în jurul nostru. Am avut însă și unele surprize plăcute. Ne-am dat seama că ospitalitatea este un cuvânt cunoscut în toată lumea. Oriunde am fost oamenii ne-au dat apă, mâncare, ne-au primit în casele lor”, au povestit cei doi francezi pentru CNN.

Gabriel Martin și Mehdi Balamissa nu se opresc aici

Fani ai echipei Franței, cicliștii amatori au avut această idee, în toamna lui 2021, atunci când au văzut Franța jucând în Finala Ligii Națiunilor din Italia.

După ce se va termina Cupa Mondială, Gabriel Martin și Mehdi Balamissa se vor întoarce în Franța cu avionul, dar spun că vor continua să facă astfel de călătorii.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari