Atacantul visat de Becali a răpus-o pe FC Argeș de unul singur! Craiova lui Mititelu a luat trei puncte, grație dublei lui Compagno

Două ținte și-a mai fixat Gigi Becali: Juan Bauza și Andrea Compagno. Însă e greu cu Adrian Mititelu. Patronul Universității i-a transmis – cel puțin în public – finanțatorului FCSB-ului să-și pună pofta-n cui. Argentinianul de la mijlocul terenului nu este scos pe tarabă, oricât ar oferi Becali.

Despre Compagno nu știm deocamdată. Mesajul ar fi fost același, dar vom vedea. Ce am putut vedea e că e speculant înnăscut. A profitat în minutul 3 de gafa de junior a lui Latovlevici, care a trimis ”exterior” pe zona centrală, iar italianul Craiovei nici n-a avut nevoie de preluare ca să înscrie.

Compagno a rezolvat partida din Trivale, pe final, trecându-și în cont dubla și victoria pentru echipa pregătită de Marius Croitoru.

Iar Gigi Becali nu s-a orientat deloc rău. Andrea Compagno a ajuns la 15 goluri în anul calendaristic 2022, record în Liga 1. Și a înscris în fiecare din ultimele 4 meciuri: contra lui CFR Cluj, FCSB, CS Universitatea Craiova și FC Argeș.

”Suntem aproape să aducem un alt atacant cu gabarit, care să poată să facă pressing. Gigi a transmis o ofertă pentru Compagno, care are o clauză de 3 milioane de euro. Îl știu pe Adrian Mititelu, nu se va mișca jucătorul de acolo sub această sumă”, a lămurit Mihai Stoica dilema, la orangesport.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari