Atac devastator la adresa lui Adrian Mutu! A făcut praf mutarea în direct. De ce nu trebuia să revină Briliantul în Superliga

Atac devastator la adresa lui Adrian Mutu! A făcut praf mutarea în direct. De ce nu trebuia să revină Briliantul în Superliga. Basarab Panduru nu s-a abținut și l-a tras la răspundere pe internațional.

Adrian Mutu, umilit în direct! Basarab Panduru nu este de acord cu revenirea tehnicianului în România. Nu îşi explică de ce a fost ales de către CFR Cluj.

Atac devastator la adresa lui Adrian Mutu!

CFR Cluj a fost umilită de către FC Botoșani, duminică seară, 0-1! Neluțu Varga, patronul ”feroviarilor”, a anunțat că Adrian Mutu va prelua banca tehnică a formației din Gruia!

Basarab Panduru este surprins de alegerea conducerii ardelene în ceea ce privește colaborarea cu Mutu, însă susține că Andrea Mandorlini ar fi trebuit demis încă din pauza de iarnă.

„Gata, l-au pus pe Mutu? Păi, sunt nişte lucruri pe care nu prea le înţelegi. De ce? Mandorlini venea cu lucruri negative din spate, puncte puţine, câteodată jocuri bune, dar era miciuna aia de joc, era pârleală. El acum juca bine, mâine nu ştii cum juca, poimâine parcă juca ceva.

Voiai să-l dai afară, că e imposibil că meciul ăsta a pus capac, au fost mai multe. De ce să-l mai laşi meciul ăsta când îl puteai pune pe Mutu? Făcea Mutu pregătirea. Câte zile au trecut de când era marcat de tragedia care i s-a întâmplat? E acelaşi lucru acum cu două săptămâni în urmă. Se schimbă situaţia? E o situaţie complicată, care nu se poate schimba într-o săptămână!”, a spus Basarab Panduru, potrivit Orange Sport.

”Am vorbit cu Mutu. Ne-am înțeles!”

Adrian Mutu a acceptat să preia banca tehnică a ardelenilor.

„Am vorbit cu Mutu. Ne-am înţeles, da. Astea sunt detalii pe care mâine le vom stabili (n.r. – durata contractului şi alte aspecte legate de contract), dar am stabilit că el va fi. Detaliile contractuale le discutăm mâine!”, a spus Neluțu Varga, potrivit as.ro.

Adrian Mutu ar urma să preia CFR zilele viitoare, urmând să debuteze în partida cu FC Voluntari, programată pe data de 29 ianuarie, de la ora 20.00!

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed