Atac devastator la adresa jucătorilor de la FCSB! I-a făcut praf în direct. Va ieşi un mare scandal

Atac devastator la adresa jucătorilor de la FCSB! I-a făcut praf în direct. Va ieşi un mare scandal. După meciul câştigat de vicecampioană cu petrolul, mai mulţi fotbalişti ai roş-albaştrilor au fost luaţi în colimator.

FCSB domină categoric Superliga, dar nu este de ajuns. Unii foşti fotbalişti din generaţia de aur s-au dezlănţuit în direct.

Atac devastator la adresa jucătorilor de la FCSB!

Viorel Moldovan şi Florin Răducioiu i-au făcut praf pe oamenii lui Elias Charalambous. Cei doi au criticat dur simulările unor jucători din cele două tabere. Răducioiu susţine că această atitudine îi va împiedica pe jucătorii români să facă faţă în campionatele de top din Europa.

„Penibil. Nu poți să faci așa ceva. Și la antrenamete dacă îi ia unul mai tare, plâng. La antrenamente fac la fel. Este scandalos”, a spus Florin Răducioiu, în direct la Prima Sport.

„Să cerșești de așa manieră… penibil. De asta când se duc în străinătate îi iau ăia pe capotă… plâng”, a completat şi Viorel Moldovan.

În schimb, Basarab Panduru l-a luat în colimator pe Baba Alhassan. A fost total nemulţumit de evoluţia din prima repriză a acestuia. ”Baba trebuia schimbat la pauză. Nu ai cum să tragi şutul ăla. Trage la un moment dat un şut de la 16 metri şi probabil a făcut entorsă. Trebuia schimbat. Miculescu trebuia schimbat şi el. Aici nu e ca la alte echipe. Aici te pui cum te vede Gigi.

Tavi nu ştiu dacă da, mai degrabă nu trebuia schimbat la pauză. Nu a făcut mare lucru, dar nici să fie schimbat. La Miculescu, zi-mi ceva făcut de Miculescu. A făcut ceva? Noi când analizăm trebuie să ne punem şi unde suntem”, a spus Panduru, în direct la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed