Aroganțele lui Mititelu Junior după ce i-a expirat interdicția! A venit la meci cu ultimul tip la Lamborghini și a intrat pe gazon după derby-ul Craiovelor

Adrian Mititelu Jr. a fost interzis pe stadioane un an din cauza scandalului de la meciul de anul trecut, dintre FC U Craiova 1948 și Rapid. Mititelu Jr. a fost acuzat atunci că a aruncat cu o sticlă în teren și n-a mai avut voie timp de un la niciun meci.

„Prințișorul Craiovei” i-a expirat însă suspendare la timp pentru derby de Oltenia. Acolo unde și-a făcut o intrare triumfală. Și-a prezentat ultima bijuterie din garaj, un Lamborghini Urus, care are un preț de catalog de 200.000 de euro.

sursa: gsp.ro

Mititelu Jr. a stat în lojă lângă senior. FC U Craiova 1948 a reușit pentru prima dată în istorie să-și bată dușmanul din oraș, pe CSU, în fața căreia s-a impus cu 2-0.

Fiul lui Adrian Mititelu nu s-a putut abține să nu-și ironizeze inamicii încă din timpul meciului, referindu-se însă întâi la proprii suporteri. „Ăștia și supărați sunt mai mulți decât sclavii de la CSU!”. La final, băiatul patronului a intrat pe gazon și nu s-a putut abține să le zică de dulce rivalilor.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari