Arde Craiova! Dezvăluiri incendiare şi ameninţări înaintea derby-ului Olteniei. Câţi spectatori vor fi pe stadion

Arde Craiova! Sunt dezvăluiri incendiare şi ameninţări înaintea derby-ului Olteniei. S-a aflat câţi spectatori vor fi pe stadion la meciul CSU Craiova – FCU Craiova. partida va avea loc în această seară, de la ora 19.00.

CSU Craiova – FCU Craiova încinge Oltenia. Derby-ul a fost încins de preşedintele celor de la FCU, Marcel Puşcaş.

Dezvăluiri incendiare şi ameninţări înaintea derby-ului Olteniei

CSU Craiova – FCU Craiova se va disputa în faţa unei asistenţe uriaşe. Marcel Pușcaș spune că la meci sunt așteptați în jur de 20.000 de spectatori. ”E un meci în care fiecare își dorește victoria. Sper să terminăm cu ghinionul și cu pasa proastă prin care trecem. Din ce am văzut, atmosfera este de încredere, și Nicolo, și jucătorii sunt mai încrezători. Depinde de atitudine, în primul rând.

Nouă ne-a picat bine perioada asta, au fost antrenamente multe și intense. Nici ei nu trec printr-o pasă fastă, au problemele lor și nu există echipă de neînvins. Sunt așteptați 20-22 de mii de spectatori. E un moment bun.

Chivulete ne-a mai arbitrat de vreo trei ori în acest sezon și n-am avut reproșuri la adresa lui, să vedem acum. Contează foarte mult acest meci, sunt convins că și pentru ei”, a spus Pușcaș, în direct la Digi Sport.

Dacă cei de la CSU Craiova sunt pe loc de play-off, trupa lui Adrian Mititelu se află într-o postură disperată. Echipa antrenată de Nicolo Napoli este pe penultimul loc în Superliga, poziţie care duce în liga secundă.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari