Anunţul momentului pentru Edi Iordănescu! Ce se întâmplă cu ultimul amical al tricolorilor înaintea EURO 2024. Schimbarea făcută publică de FRF

Naționala României are programate două partide amicale înainte de EURO 2024. Tricolorii vor întâlni Bulgaria și Liechtenstein. Federația Română de Fotbal a anunțat că ultimul meci a fost reprogramat.

România a jucat două meciuri în luna martie. Elevii lui Edi Iordănescu au făcu un egal cu Irlanda de Nord, scor 1-1, și au pierdut cu selecționata Columbiei, scor 2-3.

Ce se întâmplă cu ultimul amical al tricolorilor înaintea EURO 2024

FRF a anunțat că meciul cu Liechtenstein a fost reprogramat. Partida trebuia să se joace pe 8 iunie, dar va avea loc cu o zi mai devreme, pe 7 iunie.

Primul meci, cel cu Bulgaria, se joacă pe 4 iunie 2024, pe stadionul Steaua. Acum s-a decis ca și ultimul test să aibă loc pe aceeași arenă. Orele nu au fost anunțate deocamdată.

„În urma dialogului avut cu reprezentanții Federației de Fotbal din Liechtenstein, meciul dintre cele două selecționate a fost devansat cu o zi. Astfel, programul tricolorilor înainte de plecarea în Germania pentru EURO 2024 este acesta:

4 iunie: România – Bulgaria, în direct la Prima TV & RRA
7 iunie: România – Liechtenstein, în direct la Antena 1 & RRA”, a anunțat FRF.

Programul României la Campionatul European

17 iunie, ora 16:00: ROMÂNIA – Ucraina (Allianz Arena, Munchen)
22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)
26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt)

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed