Anunţul momentului despre legendarul Pele! Ce se întâmplă, de fapt, cu acesta? Medicii au dat toate detaliile

Este anunţul momentului despre legendarul Pele! S-a aflat ce se întâmplă, de fapt, cu acesta. Medicii au dat toate detaliile. Deşi presa din Brazilia spunea că acesta este aproape de moarte, pare că lucrurile nu ar sta chiar aşa.

Legendarul Pele este internat de marţi pentru tratarea unei infecţii respiratorii care a fost agravată de covid-19. Acesta este anunţul celor două fiice ale fostului fotbalist şi al unui nepot.

Anunţul momentului despre legendarul Pele!

Moartea brazilianului pele, în vârstă de de 82 de ani nu este iminentă, au menţionat cei trei, potrivit AP. Kely şi Flavia Nascimento şi Artur Arantes do Nascimento au afirmat, într-un interviu, că Pele, care face chimioterapie pentru a învinge cancerul, va părăsi spitalul Albert Einstein din Sao Paulo când se va vindeca de infecţia respiratorie.

Sâmbătă, spitalul a precizat că Pele reacţionează bine la tratamentul împotriva infecţiei şi că starea de sănătate a bărbatului nu s-a înrăutăţit în ultima zi. Duminică, spitalul nu a emis un buletin medical referitor la Pele.

“El este bolnav, este bătrân. Dar momentan este bolnav din cauza unei infecţii respiratorii. Iar atunci când se va simţi mai bine va pleca din nou acasă”, a declarat Kely Nascimento pentru televiziunea Globo. Kely Nascimento locuieşte în Statele Unite şi a acordat interviul de acolo. “Nu spune adio în spital în acest moment”, a adăugat ea.

Flavia Nascimento a declarat că Pele luptă în continuare împotriva cancerului de colon şi că medicii îi reevaluează tratamentul. “Este nedrept ca oamenii să spună că i se termină viaţa, că este la îngrijiri paliative. Oameni buni, nu este adevărat. Credeţi-ne. Nu este la terapie intensivă, este într-un salon normal. Nu există un risc iminent al decesului, el este sub tratament”, spune Flavia..

Sâmbătă, jurnalul Folha de Sao Paulo a dezvăluit că în cazul lui Pele chimioterapia nu mai dă rezultate şi că fostuul fotbalist ar fi la îngrijiri paliative.

Artur Arantes do Nascimento a declarat însă că discută despre meciurile de la Cupa Mondială cu Pele la telefon. Nepotul lui Pele a precizat că starul brazilian a fost impresionat de manifestările de susţinere la adresa sa venite din întreaga lume.

“Îi văd pe oameni care îmi spun: ‘Odihnească-se în pace’. Se va întâmpla asta cândva, dar nu acum. El va fi bine, este o chestiune de timp. Va vedea Brazilia câştigând trofeul a şasea oară”, a afirmat nepotul lui Pele.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari