Anunţul italienilor despre Dennis Man. Ce se întâmplă după EURO 2024. Şi Valentin Mihăilă, direct vizat de planul celor de la Parma

Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au anunțat ce se va întâmpla cu cei doi români de la Parma după EURO 2024. Dennis Man și Valentin Mihăilă au impresionat în sezonul recent încheiat, contribuind din plin la promovarea echipei.

Tricolorii mai au un an de contract cu echipa nou promovată în Serie A, iar în ultima perioadă s-au purtat negocieri pentru prelungirea înțelegerilor.

Anunţul italienilor despre Dennis Man și Valentin Mihăilă

Dennis Man și Valentin Mihăilă își doresc să joace în Serie A alături de Parma. Cum contractul le expiră peste un an, șefii clubului au început negocierile.

Gazzetta dello Sport anunță că cei doi vor rămâne la Parma, iar după EURO 2024 vor semna noile contracte.

„Parma vrea să-i blocheze pe Valentin Mihăilă și Dennis Man, care, potrivit ziarului, nu au intenția de a părăsi tricoul cruciaților: după Campionatul European, unde cei doi români vor fi protagoniști, ar trebui să ajungă la semnarea prelungirii”, au scris cei de la parmalive.com, care citează Gazzetta dello Sport.

Man a jucat 35 de meciuri în sezonul trecut și a marcat 13 goluri. Cota sa este de 9 milioane de euro. Valentin Mihăilă a marcat de șase ori. Tricolorul are o cotă de 2,8 milioane de euro

Man este pe locul doi în topul celor mai valoroși jucători români, după Radu Drăgușin.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed