Anunţul care îl va lăsa mască pe Gigi Becali! S-a decis imediat după umilinţa cu Silkeborg: ‘Îmi vine să mă reapuc când văd ce se întâmplă’

Este anunţul care îl va lăsa mască pe Gigi Becali! S-a decis imediat după umilinţa cu Silkeborg. Un fost jucător important al vicecampioanei a făcut un anunţ incredibil la finalul meicului cu Danemarca.

Decizia lui Gigi Becali de a trimite în Danemarca rezervele a lăsat urmări. FCSB a fost umilită pur şi simplu. A fost 5-0 pentru Silkeborg, iar pe vicecampioană pare că o încurcă Conference League.

Anunţul care îl va lăsa mască pe Gigi Becali!

După Silkeborg – FCSB 5-0, Florin Gardoș, fundaș la vicecampioanp între 2010 și 2014, s-a dezlănţuit. Deşi este retras din activitate, Gardoş a urmărit meciul roș-albaștrilor cu Silkeborg, câștigat de danezi cu 5-0, și a rămas cu un gust amar.

Fostul fundaș central i-a răspuns unui fan care l-a întrebat pe Facebook: „Unde ești, Florin? Te poți întoarce puțin la FCSB?” Gardoș a scris: „Îmi vine să mă reapuc când văd ce se întâmplă”, aluzie la umilința suferită de FCSB la Silkeborg în acele momente.

După un start decent în Conference League, în care s-a descurcat bine cu West Ham şi a făcut egal cu Anderlecht, FCSB s-a făcut de râs în Danemarca. 7 titulari nu au făcut deplasarea în nordul Europei şi asta s-a văzut. A fost 5-0 pentru Silkeborg într-o competiţie pe care FCSB a început să o desconsidere după ce a văzut că îi este pus în pericol locul de play-off în Superliga.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari