Anunţ uluitor al lui Gigi Becali! De ce a renunţat la un jucător de naţională. Mărturia uluitoare a latifundiarului din Pipera

Anunţ uluitor al lui Gigi Becali despre unul din transferurile care au picat! De ce a renunţat patronul de la FCSB la un jucător de naţională. Mărturia uluitoare a latifundiarului din Pipera despre fotbalistul care nu mai vine la echipă.

Gigi Becali anunța înainte de finalul sezonului că va face 7-8 transferuri importante la FCSB. Echipa sa are nevoie de un lot puternic pentru a se lupta de la egal la egal cu echipele din preliminariile Champions League. Lucrurile nu merg însă așa cum și-a dorit.

Anunțul uluitor al lui Gigi Becali!

Transferul lui Denis Alibec la FCSB a picat. Patronul roș-albaștrilor a anunţat că nu mai vrea să îl transfere pe atacantul care terminat contractul cu Muaither SC. S-a aflat și care a fost motivul. Totul s-a întâmplat după ce mama atacantului nu a fost de acord cu revenirea internaţionalului român la FCSB.

Becali a fost sfătuit să stea de vorbă chiar cu mama lui Alibec, dar a refuzat. Acesta s-a reorientat spre Daniel Popa. „Eu mi-am cam luat gândul, am înţeles că pe el nu îl lasă maică-sa. Mi-a spus cineva azi că să vorbim cu maică-sa. Hai, domnule, e ruşinos! Vorbim acum cu mamele jucătorilor?

Bravo lui, înseamnă că iubeşti părinţii, dacă ţii cont de părinţi. Dar pentru mine e ruşinos să vorbesc cu mamele jucătorilor!„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Gică Hagi și Denis Alibec au avut deja o discuție despre o posibilă revenire la Farul dacă se va întoarce în România. Tricolorul are totuși ca prioritate să joace în străinătate.

„Denis, am vorbit cu el, suntem deschişi oricând. Dar are Campionatul European în faţă, prioritar pentru el este să joace afară. În ţară presupun că da, vine la noi„, a spus Gică Hagi.

Hagi a vorbit și despre David Kiki, care a plecat de la Farul şi va semna cu FCSB. „Kiki îşi dorea foarte mulţi bani, avea pretenţiile lui pe care noi nu le puteam susţine. El a jucat foarte bine„, a mai spus Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed