Anunț șocant al unui fost tricolor! L-a făcut praf pe cel mai bun jucător de la FCSB. Afirmații uluitoare la adresa jucătorului

Jucătorii de la FCSB au fost făcuți praf de un fost tricolor, după prestațiile de la EURO 2024. Fostul mare internațional nu a fost absolut deloc mulțumit de ce au arătat Florinel Coman și Darius Olaru.

Florinel Coman, Darius Olaru, Adrian Șut și Ștefan Târnovanu, au fost jucătorii de la FCSB convocați de Edi Iordănescu pentru EURO 2024, însă doar primii doi au evoluat la meciurile României.

Anunț șocant al unui fost tricolor! L-a făcut praf pe cel mai bun jucător de la FCSB

Anunț socant al unui fost tricolor! L-a făcut praf pe cel mai bun jucător de la FCSB. Afirmații uluitoare la adresa jucătorului

După ce a analizat îndeaproape jocul celor doi tricolori, Liță Dumitru a ajuns la o concluzie, Florinel Coman, doar s-a plimbat pe teren, iar Darius Olaru a fost zero.

”Tot FCSB pare favorită, chiar dacă l-a pierdut pe Coman. Bine, Florinel e pierdere pentru noi, aici, că la Euro am văzut cu toții de ce e în stare… Mai mult s-a plimbat pe teren!

(n.r.-Olaru) A jucat și foarte puțin. Dar și când a fost trimis pe teren, zero! Vă dați seama? Ăștia doi au fost cei mai buni din Liga 1…”, a declarat fostul mare internațional, conform iamsport.ro.

Florinel Coman, fostul jucător de la FCSB, după ce a semnat cu Al-Gharafa, este cotat la 7 milioane de euro, însă arabii au plătit lui Gigi Becali suma de 5.250.00 de euro, pentru transfer.

Darius Olaru are aceași cotă de piață, însă, pentru Gigi, rămâne cel mai valoros jucător din Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed