Anunț incredibil despre Radu Drăgușin! Gloriile echipei naționale au dat verdictul. S-a aflat după mutarea la Tottenham

Anunț incredibil despre Radu Drăgușin! Gloriile echipei naționale au dat verdictul în legătură cu transferul internaționalului român în Premier League. S-a aflat după mutarea la Tottenham. Gabi Balint și Ilie Dumitrescu au dat cărțile pe față.

Gabi Balint (61 de ani), fost mare jucător român, și-a exprimat opinia în legătură cu plecarea lui Radu Drăgușin (21 de ani) de la Genoa la Tottenham, pentru circa 30 de milioane de euro cu tot cu bonusuri.

Anunț incredibil despre Radu Drăgușin

Mai mult, Balint a vorbit despre suma de transfer pe care ar fi putut-o cere clubul lui Drăgușin dacă românul ar fi plecat de la o echipă din România.

„E un moment important pentru fotbalul românesc. Cel mai scump transfer, dar să nu uităm că jucătorul este format la Juventus. A plecat de aici, dar totuși Juventus l-a format și a jucat în Italia.

Altfel ar fi costat 7-8 milioane, dacă era într-o echipă din prima ligă la noi. Deci, asta contează. Ce concluzie să tragem? Că e nevoie de antrenori. E nevoie de cunoștințe pentru copii, pentru că noi talente avem. Și sunt mulți copii în afara țării, în momentul ăsta.

Se antrenează acolo, cum a fost și Cîrjan, al lui Șiman e la Milan și a ajuns căpitan de echipă. E deja echipa mare cu ochii pe el. Deci, sunt foarte mulți. Am auzit că Federația are 300 de copii români pe care îi urmărește în afară.

Mie îmi place de el (n.r. de Radu Drăgușin), dar trebuie să-și îmbunătățească tehnica și asta o va putea face, pentru că tehnica o îmbunătățești permanent.

Fizic e super. E un băiat serios. El a ales Tottenham, nu a refuzat Bayern. Aici are mai multe șanse să joace”, a afirmat Gabi Balint, la Digi Sport.

Ilie Dumitrescu: „S-a dezvoltat într-un mediu sănătos, la cel mai înalt nivel”

Și Ilie Dumitrescu, jucător la Tottenham în sezonul 1994 – 1995, a vorbit despre plecarea lui Drăgușin la formația engleză, fostul internațional catalogând mutarea drept una „extraordinară”.

„Un lucru extraordinar. A făcut un progres fantastic copilul ăsta în cinci ani de zile. A făcut pasul la vârsta perfectă. Manea are un rol extraordinar, l-a pus pe listă acolo și a ajuns la Juventus. Se vedea că e un jucător cu potențial. Era profesionist de la 16 ani.

A reușit și să debuteze la Juventus. S-a dezvoltat într-un mediu sănătos, la cel mai înalt nivel. Cea mai importantă perioadă, acolo, între 16 și 18 ani…

Eu am mari speranțe că va juca în meciul cu United (n.r. meciul se dispută duminică, de la ora 18:30)”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed