Anunţ de ultim moment înainte de România – Bosnia! Detaliul care poate decide viitorul tricolorilor. E meciul care ne poate trimite în lumea a treia a fotbalului

Anunţ de ultim moment înainte de România – Bosnia! Detaliul care poate decide viitorul tricolorilor a devenit public. Acesta este meciul care ne poate trimite în lumea a treia a fotbalului.

Băieţii lui Edi Iordănescu abordează meciul decisiv cu Bosnia cu gândul la victorie. Doar aceasta ne-ar putea face să evităm retrogradarea în lumea a treia a fotbalului european.

Anunţ de ultim moment înainte de România – Bosnia!

România – Bosnia este meciul crucial al unei generaţii. Această partidă va fi condusă de turcul Halil Umut Meler. Meciul va avea loc luni, de la ora 21.45, pe stadionul Giuleşti din Bucureşti. Tricolorii vor juca în compania reprezentativei din Bosnia şi Herţegovina, în ultima etapă a Grupei 3 din Liga B a Ligii Naţiunilor.

Meler va fi ajutat de asistenţii Cevdet Komurcuoglu şi Ibrahim Caglar Uyarcan. Asistenţi VAR vor fi Mete Kalkaavan şi Abdulkadir Bitigen, iar rezervă Yaşar Kemal Ugurlu.

Potrivit FRF, Halil Umut Meler este arbitru FIFA din 2017, fiind promovat în categoria Elite în acest an. El a arbitrat selecţionata României în preliminariile pentru EURO 2020, când tricolorii au învins Insulele Feroe cu 4-1, la Cluj-Napoca, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

După 5 partide disputate în Liga Naţiunilor România este lanterna roşie a grupei. Avem doar 4 puncte şi doar o victorie în faţa Bosniei ne-ar putea menţine în liga a doua. Totuşi, dacă Finlanda bate Muntenegru, tricolorii retrogradează indiferent de rezultatul meciului de pe Giuleşti.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari