Anunţ crucial pentru Dan Petrescu! Decizia de ultimă oră luată de UEFA. Şi Costel Gâlcă, direct vizat

Anunţ crucial pentru Dan Petrescu! Decizia de ultimă oră luată de UEFA. Şi Costel Gâlcă, direct vizat. Totul a devenit oficial chiar înaintea debutului echipelor româneşti în cupele europene.

Dezvăluirea momentului pentru Dan Petrescu. UEFA a luat o hotărâre extrem de importantă înaintea debutului în cupele europene.

Anunţ crucial pentru Dan Petrescu!

FCSB, campioana României, CFR Cluj, echipa lui Dan petrescu, CSU Craiova şi Corvinul Hunedoara sunt echipele care vor reprezenta România în cupele europene. UEFA va introduce tehnologia VAR încă din tururile preliminare ale cupelor europene. Asta din sezonul 2024/25, conform regulamentelor competițiilor, anunță FRF.

„Conform regulamentelor competițiilor, UEFA va implementa tehnologia VAR în următoarele runde ale competițiilor europene din sezonul 2024/25:

Primul tur de calificare al UEFA Champions League
Primul tur de calificare al UEFA Europa League
Al treilea tur de calificare al UEFA Conference League
UEFA va gestiona și finanța centralizat serviciul VAR pentru toate meciurile din competițiile europene, dar cluburile sunt obligate să organizeze transmisia meciului respectând cerințele minime pentru implementarea VAR.

Soluția VAR pentru tururile preliminare va fi aleasă în funcție de locație. Aceasta înseamnă că, la fiecare meci, camera VOR va fi fie un van situat în zona de televiziune (soluția standard), fie o cameră/cabină existentă în stadion (pentru anumite țări).

VOR este locul unde va fi echipa VAR. Echipa este compusă din următorii membri:

Oficiali de joc
1. Arbitru asistent video (VAR)
2. Asistent VAR (AVAR)

La aceștia se vor adăuga și 3 persoane din partea furnizorului: tehnicieni și operatori de reluări. VAR și AVAR fac parte din brigada de arbitraj, alături de arbitrul de centru, doi arbitri asistenți și al patrulea oficial.

De asemenea, UEFA a informat cluburile participante în competițiile europene despre cerințele minime în ceea ce privește transmisiunea live. Pentru aceasta trebuie să se folosească cel puțin 6 camere, iar rezoluția minimă va fi de 1080i50”, a fost anunțul făcut de FRF.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed