Antrenament cu public în Sala Polivalentă! S-a terminat CSM Bucureşti-Buducnost. Ce a făcut echipa Cristinei Neagu în Champions League

Antrenament cu public în Sala Polivalentă! S-a terminat CSM Bucureşti-Buducnost. S-a aflat ce a făcut echipa Cristinei Neagu în Champions League. Formaţia primăriei nu a avut nicio problemă cu muntenegrencele.

Cristina Neagu şi fetele de la CSM Bucureşti s-au distrat în Champions League. Au învins la 18 goluri diferenţă pe Buducnost.

S-a terminat CSM Bucureşti-Buducnost

Campioana din Liga Florilor nu a avut absolut nicio problemă cu echipa din Muntenegru. Buducnost e doar o umbră a echipei care domina Europa când o avea pe Cristina Neagu în echipă. Mai mult, muntenegrencele s-au şi făcut de râs. Două jucătoare şi-au uitat echipamentul acasă şi au jucat în tricourile celor de la CSMB.

Problema învingătoarei nu s-a pus nicio clipă. 18 goluri diferenţă a fost pentru CSM care a stabilit record de goluri înscrise în această fază a competiţiei. A fost 44-26 pentru bucureştence care continuă să lupte pentru locul secund în grupă. Momentan, se află pe poziţia a treia. Are 5 victorii, un egal şi trei înfrângeri. 11 puncte a acumulat echipa bucureşteană până acum într-o grupă dominată categoric de unguroaicele de la Gyor.

CSM venea după o serie bună de rezultate. Cu două victorii în ultimele trei meciuri, 29-24 cu Buducnost și 30-23 cu DVSC Schaeffler. A urmat o nouă victorie categorică. De partea cealaltă, Buducnost a încasat a cincea înfrângere în ultimele şase meciuri.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed