Anglia vs Elveția: în sprint către trofeu

Sâmbătă de la ora 19:00, se joacă un meci de cinci stele la Turneul Final din Germania. Toți ochii sunt ațintiți pe naționala lui Gareth Southgate, care la începutul competiției era cotată cu prima șansă la câștigarea trofeului. Va fi un meci simplu pentru starul Jude Bellingham și colegii săi? Sau Elveția le va pune bețe în roate?

Anglia, drama unui raft gol

Oricât de puternică este Anglia din toate punctele de vedere (calitatea campionatului intern, valoarea totală de piață a echipei, starurile care o formează și așa mai departe), tot trăiește un coșmar. Nu are niciun trofeu al Campionatului de pe Bătrânul Continent în palmares. Tragic pentru fani, amuzant și încurajator pentru adversari, dar acesta este adevărul. În 2024, este șansa elevilor lui Southgate să se regrupeze și să profite de șansa imensă pe care o au: sunt lideri în topul cotelor la câștigarea competiției. La ediția precedentă a Europeanului, au fost la o aruncătură de băț de vis, dar italienii le-au demonstrat că la dolce vita nu e pentru oricine. Acum, în Top 5 cei mai scumpi fotbaliști, trei sunt englezi: Jude Bellingham este lider, Phil Foden pe locul 3 și Bukayo Saka pe 4. Împreună, valorează aproape jumătate de miliard de euro.

Verifică aici toate cotele Superbet pentru Anglia – Elveția!

Elveția nu are cum să dezamăgească

Orice rezultat ar scoate naționala Țării Cantoanelor în acest weekend, cert e că nu are cum să dezamăgească. A ajuns până în acest stagiu al competiției, și-a făcut fanii mândri și, în eventualitatea unui eșec, Anglia cea puternică îi va fi fost călău. Iar dacă se impune, atunci va reuși, probabil, surpriza acestei ediții. Prin urmare, soarta e de partea naționalei lui Murat Yakin. Interesant este că doar Bellingham și Phil Foden împreună valorează mai mult decât întregul lot al Elveției: aproximativ 330 milioane de euro față de 281,5 milioane de euro. Ironic sau nu, pentru a ajunge în această etapă, Elveția a bătut Italia. Aceeași Italie care în 2021, punea capăt în mod brutal visului Angliei de a deveni campioană europeană.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed