Andrei Ivan și soția sa, pictorial incendiar. Cum s-au lăsat fotografiați. Foto

Andrei Ivan și soția lui Anda au decis să facă un pictorial care de ceva vreme este la modă. Cei doi vor deveni în curând părinți, iar frumoasa brunetă nu s-a sfiit să-și arate burtica.

Din imagini se vede că fosta gimnastă arată extrem de bine, chiar dacă în curând va deveni mămică.

„Bebelușul crește”, a fost mesajul care a însoțit pozele.

Fotbalistul celor de la CSU Craiova și fosta gimnastă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. S-au logodit în luna mai și s-au căsătorit în luna iulie a acestui an.

„Am făcut-o. Domnul și doamna Ivan”, a fost mesajul postat de Anda pe contul de Instagram în dreptul fotografiei cu certificatul de căsătorie.

Tot atunci, soția fotbalistului a postat un mesaj în care vorbea și despre bebeluș.

„Când iubirea este prea mare Dumnezeu o împarte la 3. Aducerea pe lume a unui alt suflet este un lucru atât de sacru, atât de atins de perfecțiune. Esti o binecuvântare și un dar de la Dumnezeu! Esti un înger adus în viața noastră pentru a ne uni si mai mult, pentru a ne lumina viața intru totul. Iar acum, împreuna, suntem 3, și împreuna învingem orice! Nu-ți putem descrie fericirea si iubirea ce ne cuprinde! Tu, un suflet atât de mic ne-ai îndeplinit o mare dorința. Pentru ca tu, suflet, ai fost dorința nostra. Iar noi la rândul nostru, ți le vom îndeplini pe toate!

Vom da întreaga lume pentru zâmbetul tau. Te vom iubi neconditinat si te vom creste ca pe o floare! Suntem copleșiți de fericirea de a fi parinții tăi. Suntem atât de nerăbdători să ne umpli casa cu râsete și să ne faci zilele și mai frumoase decât le aveam până să apari tu, suflet. Te iubim nespus de mult!”, a scris Anda.

Cine este soția lui Andrei Ivan

Anda Butuc (22 de ani) a fost gimnastă legitimată la CS Dinamo. În anul 2014 a obținut locul 3 cu echipa națională a României la Campionatele Europene de juniori de la Sofia. A participat și doi ani mai târziu la Campionatul European de gimnastică (senioare), unde România a luat locul 6.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari