Anamaria Prodan, victorie în instanță în fața lui Reghecampf! Antrenorul n-a plătit pensia alimentară și a contestat executarea: `N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău!`

Au divorțat, dar lupta nu s-a terminat între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Obligat de instanță să-i plătească fiului său inițial a șasea partea din salariu, apoi două mii de euro, iar ultima dată, 16oo de euro pe lună, antrenorul lui Neftchi nu s-a zbătut să-i dea banii lui Bebeto.

Reghe și-a canalizat în schimb eforturile în altă direcție: a contestat executarea încuviințată de instanță, din cauză că n-a plătit pensia alimentară. Instanța i-a respins-o. Iar Anamaria Prodan este uluită.

„Astăzi am văzut executarea pentru că a contestat-o. Este rușinos! Este rușinos pentru familie, pentru copilul lui și pentru el. N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău, să nu îl ajuți, să nu fi lângă el, să nu faci parte din viața lui. E foarte, foarte urât pentru un părinte.

Dumnezeu dă fiecăruia după suflet. Nu avem nevoie de nimic, îi mulțumim lui Dumnezeu. Nu stau cu mâna întinsă, nu i-am cerut niciodată nimic. Singur și-a închis și deschis procese, iar le-a închis, iar le-a deschis, a contestat, a recontestat… Ferească Dumnezeu. E jalnic să ajungi așa, că tată, că părinte, că bărbat. Păcat!”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Impresara a precizat că Laurențiu Reghecampf a deschis mai multe astfel de procese: „Așa a făcut toată viață! Așa a făcut și cu primul lui copil. Acestea sunt, probabil, traumele copilăriei. Probabil așa vede el că ar trebui să își trăiască viața copiii lui. Probabil așa a fost și copilăria lui!”, a mai spus Prodanca.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari