Anamaria Prodan și-a șocat noul iubit! Dezvăluiri incredibile ale sportivului. Ce i-a făcut impresarei

Anamaria Prodan și-a șocat noul iubit! Dezvăluiri incredibile ale sportivului. Ce i-a făcut impresarei.

Agentul FIFA și Ronald „The Thrill” Gavril formează un cuplu de anul trecut, dar abia în ianuarie au decis să facă totul public.

Anamaria Prodan și-a șocat noul iubit

Anamaria Prodan și-a găsit liniștea alături de pugilistul Ronald Gavril. Cei doi sunt de nedespărțit. Au apărut la mai multe evenimente și se pare că se înțeleg de minune. Diferența de vârstă dintre cei doi este de aproape 14 ani, dar impresara spune că acest lucru nu a fost un impediment.

”Ronald este un tip de bărbat pe cale de dispariție. Vă spun sincer, nu îi construiesc o imagine, așa cum am făcut-o cu fostul soț. Da, sunt aproape 14 ani între noi. Ronald nu știa câți ani am. Când i-am zis, a început să râdă și mi-a cerut buletinul.

Dar eu nu simt acești 51 de ani. Vârsta e un număr. Eu aveam niște idei preconcepute, îmi spuneam că nu o să fiu cu cineva mai tânăr.

Dar când a apărut Ronald mi-am zis că, în sfârșit, el mă protejează pe mine. Râdea pentru că îl cred un copil”, a spus Anamaria Prodan, potrivit fanatik.ro.

Ce mesaj a postat iubitul impresarei

Sportivul a postat mai multe mesaje pe pagina sa de Instagram pentru Prodan.

”Am avut privilegiul de a fi alături de o persoană extrem de specială, iar asta nu o spun doar eu, ci toți cei care o cunosc cu adevărat. Este primul ei film, și mă simt onorat să o susțin în acest moment crucial al carierei ei.

Felicitări, Ana, pentru ambiția și pasiunea pe care le arăți mereu.Ești dovada vie că în viață nimic nu este imposibil. Stiu că o să fie doar începutul unei călătorii incredibile!”, a mai postat boxerul pe social-media.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed