Anamaria Prodan şi-a refăcut viaţa! Imagini incendiare cu noul bărbat din viaţa ei. L-a uitat deja pe Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi-a refăcut viaţa! Cel puţin asta reiese din ultimele imagini postate de către impresară pe reţelele de socializare. Sunt imagini incendiare cu noul bărbat din viaţa ei. Se pare că l-a uitat deja pe Laurenţiu Reghecampf, cu care se află în plin proces de divorţ.

Anamaria Prodan spunea, în urmă cu câteva luni, că noul ei iubit va fi dintr-o altă lume, mult diferit de Reghe, cel care a decis să-şi refacă viaţa cu Corina Caciuc.

Anamaria Prodan şi-a refăcut viaţa!

Anamaria Prodan a încercat să fie discretă în privinţa vieţii personale după despărţirea de Reghe. Acum, impresara a rupt discreţia şi a postat mai multe imagini din Dubai. Acolo se află la braţul unui bărbat celebru, despre care s-a speculat că ar fi noul iubit.

Bărbatul cu care s-a afişat impresara este Ibrahim al Ashary. Cei doi au fost, mai întâi, la un restaurant din Dubai. Apoi, alte imagini îi înfăţişează pe cei doi îmbrăţişaţi. Până acum, Anamaria Prodan nu a făcut declarații despre bărbat, însă s-a speculat că acesta ar fi iubitul ei, ținând cont de cât sunt de apropiați.

Ibrahim al Ashary este unul dintre cei mai mari chirurgi plasticieni din Emiratele Arabe Unite. Medicul este un împătimit al cailor și este vedetă în Arabia Saudită, conform click.ro.

Anamaria Prodan nu este singură în Dubai. Şi micuţul Bebeto se află, alături de impresară. În luna martie, aceasta dăduse câteva detalii despre viitorul ei iubit. „Este dintr-o altă lume, foarte de sus. Dacă nu este perfect pentu copiii mei, viitorul meu soț, sau iubit, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă”, spunea aceasta în podcastul ,,Fiță cu Adiță”.

Distribuie articol:

4 COMENTARII

  1. Ana Maria Prodan, face cum face și tot după Avere și Bani aleargă! Arabul ăsta este mult mai Urat și mai Bătrân decat Reghecamf, dar pt. Ana Maria contează cel mai mult ,,Banii”..!! Iubire, Nu exista intre Ana și acest Arab, decât ,,doar Ambiția” Ei, de a.i demonstra lui Regheamf că Ea ,,este mai presus”decat El!🤔🤔🤔

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Cristi Săpunaru, negru de supărare: ‘Noi suntem vinovați. Când joci cum am jucat noi este dureros’

Chindia a obținut prima victorie în acest sezon în...

Gonzalo Higuain, în lacrimi. Anunțul care i-a întristat pe fani

Gonzalo Higuain (34 de ani) a anunțat că se...

Parteneri
Recomandari