Anamaria Prodan s-a dezlănţuit în direct! Intervenţie în forţă a impresarei. Ce se întâmplă, de fapt, cu Nicuşor Stanciu

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit în direct! Intervenţie în forţă a impresarei. S-a aflat ce se întâmplă, de fapt, cu Nicuşor Stanciu. Vedeta a spus clar că jucătorul nu va ajunge la CFR Cluj.

Anamaria Prodan s-a înfuriat după ce s-a zvonit că Nicuşor Stanciu s-ar întoarce în România. Aceasta spune că nicio echipă din Superliga nu şi-l poate permite pe jucător.

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit în direct!

Mai mult, Anamaria Prodan a şi spus ce salariu fabulos are în China. „Chiar acum vorbeam cu patronul Neluţu Varga. Niciodată Neluţu Varga nu a declarat aşa ceva. Sunt cluburi serioase în lumea asta ceea ce se întâmplă cu jucătorii mari. Pot face către FIFA reclamaţii cum că jucătorul este contactat, deşi e sub contract. Sunt agentul jucătorului şi spun clar.

Nu există în România echipă care să dea un salariu de 1,5 – 2,5 milioane de euro net. Patronii visează transferuri de 50 de milioane. Să ne trezim puţin. Nicuşor Stanciu e un jucător dintre cei mai buni. De ce să ne păcălim că Stanciu vine de la 2 milioane şi ceva la un salariu de 350.000 să spunem.

Nici dacă era băiatul lui Varga nu putea să lase salariul ca să vină la Cluj. Facem rău şi celor de la CFR şi jucătorului. Nu există aşa ceva. Nu a bătut palma cu nimeni. Mi-am sfătuit toţi jucătorii să plece în străinătate”, a spus impresara, în direct la ProArena.

Anamaria Prodan a fost deranjată şi de afirmaţia lui Edi Iordănescu. Selecţionerul spusese că Stanciu ar trebui să revină la un club din Europa. „Se poate discuta dacă clubul din China ne poate da o sumă de transfer şi dacă ne dă voie să începem negocierile. Îl stimez pe Edi Iordănescu, dar declaraţia lui este ciudată. Jucătorii merg unde fac performanţă şi unde fac bani. Rădoi nu va spune niciodată asta pentru că el a făcut istorie şi în Europa şi în Asia”, a tunat Prodanca, în direct la ProArena.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari