Anamaria Prodan s-a dezlănţuit! Avertisment dur pentru tricolori. Cine este, de fapt, cel mai important jucător român

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit! Avertisment dur pentru tricolorii lui Edi Iordănescu. Cine este, de fapt, cel mai important jucător român. Este pe cale să accepte o ofertă de neimaginat.

Anamaria Prodan, premoniție fulger! Care va fi cel mai important transfer al fotbalului românesc. Femeia de afaceri a spus totul.

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit!

Anamaria Prodan este convinsă că Nicuşor Stanciu va prinde transferul carierei anul acesta!

Mijlocașul a părăsit fotbalul european cu doi ani în urmă. În prezent, internaționalul evoluează la Damac FC, sub comanda lui Cosmin Contra, bifând rezultate importante.

Femeia de afaceri este de părere că un transfer impresionant va bate curând la ușa jucătorului.

„Următorul fotbalist care va merge la o echipă mare și va juca – Cred că tot Stanciu. Dacă mă întrebi azi, fără niciun fel de modestie, tot Stanciu. El e singurul fotbalist care, oriunde a fost, în orice campionat din lume, a jucat și a fost campion.

Singurul, nu cred că mai există așa ceva. La fiecare echipă a fost campion!”, a spus Anamaria Prodan, la PRO TV.

De-a lungul carierei sale, Nicuşor Stanciu a făcut furori în tricoul roș-albaștrilor, iar în anul 2016, mijlocașul a fost cumpărat de către Anderlecht, formație care a plătit o sumă record, 9,7 milioane de euro pentru pentru a materializa colaborarea.

După plecarea în Europa, Stanciu a mai evoluat apoi la Sparta Praga, urmând să facă saltul în Arabia Saudită, la Al Ahli.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed