Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut! Ce a putut să spună despre iubitul sportiv. Dezvăluiri din intimitate ale impresarei / Foto

Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut. Impresara a făcut dezvăluiri inedite despre iubitul său, Ronald Gavril.

Cei doi formează un cuplu de la finalul anului trecut. Și-au făcut publică relația de Anul Nou, iar de atunci sunt mereu împreună.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre iubitul sportiv

Anamaria Prodan este în culmea fericirii de când formează un cuplu cu Ronald Gavril. Impresara nu ratează nicio ocazie de a vorbi despre pugilist. De această dată, femeia de afaceri a dezvăluit cum îl alintă pe Ronald Gavril. 

”Pe prințul meu îl alint așa pentru că este prințul meu și este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ. Este un om atât de bun și probabil că lumea o să mă judece și o să spună că așa îi spuneai și primului soț și soțului nu știu care.

Cred că așa este normal: să vedem frumosul în oameni. În momentul în care a apărut Ronald, a apărut cumva lumina, a apărut lumina în viața mea, în viețile copiilor și atunci îl alintăm. Eu îl alint în toate felurile”, a spus Anamaria Prodan, potrivit spynews.ro.

Pugilistul român, stabilit în SUA de ani buni, a câștigat anul trecut titlul vacant WBC Continental Americas la categoria semigrea. Atunci l-a învins pe Khainell Wheeler. Acum, sportivul se pregătește să lupte înt-o gală organizată de iubita sa în România.

„Sunt încântat să duc centura WBC Continental Americas şi prestigiul WBC în România. Această victorie este o dovadă a talentului şi a muncii grele a comunităţii boxului şi sunt onorat să îmi reprezint ţara pe scena mondială.

A fost o luptă intensă, cu multe provocări, dar a dat totul şi au ieşit victorios. Este un moment pe care nu-l voi uita niciodată şi o dovadă a muncii şi dedicaţiei pe care o am la fiecare meci”, scria Ronald ”The Thrill” Gavril pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed