Anamaria Prodan, implicată într-un nou scandal! Cuvinte grele la adresa unui preot: ‘Rușine bisericii’

Anamaria Prodan este implicată într-un nou scandal! După războiul cu Laurenţiu Reghecampf, impresara a adresa cuvinte grele şi la adresa unui preot. S-a aflat ce a deranjat-o pe vedetă.

Anamaria Prodan s-a bătut în plină stradă cu Laurenţiu Reghecampf. În urma acestui scandal, vedeta a fost avertizată de Părintele Calistrat.

Anamaria Prodan, implicată într-un nou scandal!

Părintele Calistrat spune că fiul celor doi, Bebeto, va fi cel mai afectat de circul mediatic ieftin. Când a aflat declaraţiile preotului, Anamaria Prodan s-a dezlănţuit. „Rușine bisericii ortodoxe române, că permite unor asemenea ”preoți” să vorbească în acest hal! Biserica trebuie să ocrotească familia și femeia, nu să jignească femeia!!! Acest preot vede imaginile, le comentează și instigă! Dar ce să vedem sau să învățăm noi azi de la asemenea preoți?.

În loc să ajute oamenii și femeile, le pipăie prin altar, fac sex cu minorii și ne dau lecții de educație! Preoții care apar la TV și vor publicitate își doresc să lucreze în TV monden, nu în biserică. Acest preot, la cum vorbește, nu este departe de iad… preoții cu har stau în chilii, se roagă, nu fac monolog la TV pe subiecte mondene”, a tunat impresara pe o reţea de socializare.

Părintele Calistrat a criticat-o pe Anamaria Prodan după scandalul cu fostul soţ. „Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreața admirată, iar dansa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate.

Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat”, a declarat părintele, conform Pro TV.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Cristiano Ronaldo a dat ordin. Ce se întâmplă la casa portughezului din Manchester

Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United. Picătura...

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Situaţie fără ieşire pentru româncă. S-a aflat în plin scandal de dopaj

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Situaţie fără ieşire pentru...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
bugetul
Loading RSS Feed