Anamaria Prodan iese la atac! Dezvăluiri incredibile după bătaia cu Laurenţiu Reghecampf: ‘Îmi era scârbă să-l bat!’

Anamaria Prodan iese la atac! Impresara face dezvăluiri incredibile după bătaia cu Laurenţiu Reghecampf care a avut loc în plină stradă. Conflictul dintre cei doi a ajuns la poliţie.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au fost surprinși în timp ce își împart pumni în mijlocul unei străzi.

Anamaria Prodan iese la atac!

Acum, Anamaria Prodan spune că totul a pronit de la faptul că antrenorul a insistat ca fiul său, Bebeto, să meargă la botezul fratelui său vitreg, în ciuda refuzului acestuia. Impresara spune că nu a înscenat nimic. Mai mult, susţine că a încercat chiar să aplaneze conflictul.

„E vorba despre Reghecampf și Proda și de aia lumea urmărește cu sufletul la gură, doar că nu prea ai ce să urmărești. E același lucru care se întâmplă în oricare altă familie când unul greșește flagrat, fură, face toate nenorocirile pânăntului, șantajează, minte… Suntem aceiași oameni ca cei de rând. Nu avem stea în frunte, nu nimic.

Ceea ce s-a văzut pe filmări este un caz real despre un bărbat mic, care o bate pe mama copilului său, soția și pe care o înjură și care declară la 40 de ore de la incident, în libertate, că nu a dat niciodată în Anamaria, că este mama copilului lui… înțeleg că s-a dus la INML… dar până dimineața… se duce orice urmă de alcool.

Mie îmi era și jenă să-l lovesc, pentru că până la urmă e tată copilului meu. Îmi era scârbă… nu are nimeni cum să mă bată pe mine cineva vreodată. Mi-a oferit un copil minunat. Nu pot, pentru băiatul meu, să-l bat, să dau în el, să-l zignesc”, a spus Anamaria Prodan la Realitatea Plus.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au ajuns vineri seara, la Poliţia Snagov, acuzându-se reciproc de agresiune. După audieri, poliţiştii au emis două ordine provizorii de protecţie şi au deschis trei dosare penale.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari