Anamaria Prodan dă de pământ cu Gigi Becali! Dezvăluirea care îl va scoate din minţi pe şeful FCSB: ‘Nu mă mai cert cu unul sau cu altul’

Anamaria Prodan dă de pământ cu Gigi Becali! Este dezvăluirea care îl va scoate din minţi pe şeful celor de la FCSB. Impresara spune că şi acum mai are jucători de la vicecampioană sub contract.

Anamaria Prodan îl înfruntă din nou pe Gigi Becali. Chiar dacă latifundiarul din Pipera spunea că toţi jucătorii vor rupe contractele cu aceasta se pare că lucrurile nu ar sta aşa.

Anamaria Prodan dă de pământ cu Gigi Becali!

Scandalul dintre Anamaria Prodan şi Gigi Becali a pornit din caua transferului lui Dennis Man de la FCSB la Parma. Atacantul nu şi-a mai dorit să fie reprezentat de Anamaria Prodan şi a semnat cu firma verilor Becali. Apoi, scandalul s-a mutat la tribunal.

„Am încă sub contract cinci sau șase jucători de la FCSB. Nu știu dacă Gigi Becali știe, fiindcă încerc să-mi protejez jucătorii cât mai bine. Nici nu mă interesează. Am decis că nu mai trebuie să știe toată lumea despre contractele mele.

Nu mai vreau să vorbesc în presă despre transferurile și proiectele mele, fiindcă ceilalți încearcă să-ți pună bețe în roate. Ba chiar să-ți ucidă proiectele. Ce fac sau pe cine duc, unde duc, rămâne doar pentru mine!”, a declarat Anamaria Prodan, conform playsport.ro.

Prodanca nu s-a oprit aici. A dat de pământ cu şeful celor de la FCSB. „Nu mă mai cert cu unul sau cu altul. Nu mă mai cert nici cu Gigi Becali! În fapt, nici nu mă interesează cine e Gigi Becali! Eu nu vreau să mai cunosc pe nimeni din branșa asta și încerc să-mi fac cât mai bine treaba ca impresar.

În branșa asta, dacă faci publice ideile tale, riști să trezești invidii care pot duce la lucrurile foarte urâte. Sunt unii care te-ar omorî pentru ideile tale„, a mai spus Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari