Anamaria Prodan dă cărţile pe faţă! Dezvăluiri despre presupusul iubit. Mesaj incredibil pentru Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan s-a decis să dea cărţile pe faţă! Impresara a făcut dezvăluiri incendiare despre presupusul iubit, dar i-a transmis şi un mesaj incredibil lui Laurenţiu Reghecampf cu care se află în plin proces de divorţ.

Anamaria Prodan a vorbit despre celebrul medic arab, Ibrahim al Ashary, despre care s-a presupus că ar fi noul ei iubit.

Anamaria Prodan dă cărţile pe faţă!

Anamaria Prodan nu a vrut să dea prea multe amănunte despre acesta. ”Nu vreau să comentez nimic. Viața mea e doar a mea. Orice aș avea sau nu aș avea, de acum încolo nu mai vreau să aud nimic, de nimeni„, a spus Anamaria Prodan, conform fanatik.ro.

Mai mult, impresara spune că nu mai vrea să aibă de-a face cu Laurenţiu Reghecampf şi să nu mai fie asociată cu acesta şi cu amanta acestuia, Corina Caciuc. „Vreau doar să fiu liberă, eu și copiii mei, să nu mai fiu legată de niciun Reghecampf, să nu ni se mai alăture numele nostru de al lui. Atât!„, a mai spus Anamaria Prodan, conform sursei citate.

În ultima vreme, vedeta s-a afişat în braţele unui bărbat celebru din Arabia Saudită. Chiar dacă nu există indicii că acesta ar fi noul iubit al vedetei, cei doi par foarte apropiaţi, cel puţin în ultima imagine postată de Anamaria pe Instagram.

Ibrahim al Ashary este considerat unul dintre cei mai mari chirurgi plastici din zona Golfului. Acesta deţine mai multe clinici în Arabia Saudită, Dubai sau Anglia şi ar fi împătimit al cailor. Cei doi petrec în Dubai, acolo unde se mai află şi o prietenă extrem de bună a Anamariei.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari