Anamaria Prodan a sărbătorit așa cum știe mai bine divorțul de Laurențiu Reghecampf: ‘Sunt o femeie liberă’. Foto / Video

Anamaria Prodan o ține dintr-o petrecere în alta. Impresara a sărbătorit în stil mare divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a petrecut împreună cu prietenii săi la un restaurant din Buftea de unde nu au lipsit nici lăutarii. Aceasta a postat și o mulțime de poze și filmulețe. Pe unul dintre acestea se aude cum impresara spune: „Sunt o femeie liberă! Așa am fost mereu!”.

Anamaria Prodan: „Dosarul este secret”

Sâmbătă, 19 noiembrie, s-a aflat că Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț înaintată de antrenorul de fotbal și a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Judecătorii au stabilit și un program de vizită a lui Bebeto.

Antrenorul își poate vedea fiul două weekenduri pe lună și câte o săptămână de Paște, Crăciun și Anul Nou. De asemenea, Reghecampf trebuie să plătească o pensie alimentară de 1.600 de euro pe lună.

„E interesant cum Reghecampf a anunțat, încă de sâmbătă, o decizie a instanței Buftea, cu dosar aflat la secret. O decizie care sâmbătă, practic, nu se pronunțase și de care nimeni nu știa nimic. Avocatul meu nu a primit, oficial, nimic până la ora asta!”, s-a mărginit să comenteze Anamaria Prodan, pentru Click!

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari