Anamaria Prodan a explicat ce a căutat Reghecampf astăzi la poliție: `E cazul cu containerele. Nu au mai ajuns acasă din Dubai, ci la prietenii lui!`

Laurențiu Reghecampf a venit din Azerbaidjan la Poliție. Așa cum a anunțat Știri pe Surse, antrenorul a fost audiat la Serviciul economic din cadrul IPJ Ilfov, astăzi în jurul prânzului.

A refuzat să stea de vorbă cu presa care i-a luat urma, însă s-a aflat într-un final de ce a fost chemat. Ca să dea explicații într-un dosar în care a fost reclamat de Anamaria Prodan.

‘El a fost chemat, probabil, în primele procese pe care le avem. Mă rog de el de doi ani să încheiem toate procesele și el refuză sistematic. Acum e cazul cu containerele. Nu au mai ajuns acasă, au ajuns la prietenii lui. În containerele acelea era toată munca noastră din Dubai.

Când am plecat de acolo, tot ce am avut am depozitat în două containere din acelea uriașe și le-am trimis în România. Iar el le-a schimbat destinația.

Sunt ascunse de doi ani de zile. Vreau să închid coșmarul acesta pentru că deja îmi vine să vomit’, a spus Anamaria Prodan pentru FANATIK.

”Nu mai vreau să discut despre asta, este jenant. Mi se pare penibil să stau și să discut despre asta. Îl rog pe el, poate îl rugați și voi, cei care îl cunoașteți, poate îl roagă amanta, oricine, să vină să divorțeze, să îmi dea divorțul și să scap de nenorocirea asta.

Dacă îmi dă divorțul am termina cu toate astea. Dar el nu vrea să îmi dea divorțul pentru că îi e frică de partaj, pentru că nu mai are nimic. Noi nici nu avem de ce să facem partaj când noi avem atâția copii. Totul trebuie să le rămână lor’, a mai explicat sexy-agentul de fotbaliști tot în Fanatik.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari