Ana Maria Popescu le atrage atenția guvernanților, după ce l-au premiat pe David Popovici: `Abia atunci făceai ceva pentru sport`!

De 5 ori cea mai bună spadasină a lumii și vicecampioană olimpică la ultima ediție a JO, Ana Maria Popescu, actual consilier al președintelui COSR, Mihai Covaliu, vede din altă perspectivă premierea de către Guvern a dublului campion mondial la natație David Popovici.

Se bucură pentru sportivul fenomen, dar în același timp e convinsă că prin decizia lor populistă, guvernanții au creat un precedent.

„Ce a făcut David nu mai are sens să discutăm. Au curs râuri de cerneală, e minunat. Suma putea să fie și dublă, putea să mai aibă și un zero în plus, nu contează. Ideea e că s-a creat un precedent.

Dacă s-ar fi comunicat înainte că această premiere este pentru cele două titluri și pentru că David a reușit să bată un record vechi de 50 de ani (n.r. – a câștigat aurul atât la 100, cât și la 200 de metri), atunci restrângeai aria.

Sunt foarte curioasă acum ce s-ar întâmpla dacă la un alt sport un sportiv va veni iar cu două medalii de aur, pentru că acum încep competițiile de obiectiv la sporturile olimpice, Campionate Europene, Campionate Mondiale.

Mi-aș fi dorit tare mult ca, pe lângă această sumă, să vină cineva să spună «OK, ăștia sunt banii pentru David, dar venim și suplimentăm bugetul Federației Române de Natație și Pentatlon pentru un proiect». Abia atunci făceai ceva pentru sport”, a declarat Ana Maria Popescu la emisiunea „Ora exactă în sport” pe ProX.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari