Ana Bogdan surprinde pe toată lumea! Ce a putut să spună după victoria uriaşă cu Ucraina. Are acelaşi obiectiv ca Simona Halep

Ana Bogdan surprinde pe toată lumea cu prestația sa! S-a aflat ce a putut să spună după victoria uriaşă cu Ucraina, împotriva Elinei Svitolina. Atât ea cât și Simona Halep, au același obiectiv!

Prezentă în Florida, pentru barajul cu Ucraina, Ana Bogdan a obținut un rezultat foarte bun. Victoria contra Elinei Svitolina, dă startul unei mari reveniri a României. Românca se află într-o formă de zile mari.

Ana Bogdan surprinde pe toată lumea!

Țara noastră revine, prin victoria Anei Bogdan (locul 64 WTA) în meciul cu Svitolina, de la barajul cu Ucraina. Partida s-a jucat pe zgura verde din Florida.

Pentru prima dată în ultimii cinci ani, România reușește calificarea la turneul final al Cupei Billie Jean King. Victoria din meciul de dublu dintre echipa formată din Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, contra surorilor Kichenok, a fost decisivă.

„E prima mea calificare, deși am avut trei șanse. Întâlnirile cu Rusia și cu Slovenia le-am pierdut în meciul decisiv. Toată echipa a avut o altă energie. Am râs și ne-am simțit foarte bine. Cred că asta a ajutat foarte mult.

Ne-am mobilizat în a doua zi și ne-am gândit că e o nouă oportunitate. Am crezut până în ultima clipă și, surpriză, am reușit! Sincer, data viitoare mi-aș dori o calificare mai ușoară”, a glumit Ana Bogdan.

Tenisemena este fericită!

„De mult n-am mai simțit asta. În ultima lună și jumătate nu am mai câștigat niciun meci, de când am mers în America. Simțeam că nu vine momentul acela în care să zâmbesc și să mă bucur de o victorie mare”, a completat Ana Bogdan, la revenirea în țară.

Românca va fi prezentă la turneul WTA 1000 de la Madrid și speră că va face totul bine pentru a-și asigura un loc pe tabloul principal al turneului olimpic de simplu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed