Altfel de imagini cu Simona Halep. Ce face româncă în așteptarea verdictului în cazul de dopaj. Pare mai sigură ca niciodată / Foto

Simona Halep a devenit extrem de activă pe conturile de socializare în ultima perioadă. Înainte posta destul de rar și cele mai multe imagini erau de la diferitele turnee la care participa. Rar erau poze din intimitate.

Acum însă lucrurile s-au schimbat. Simona Halep le-a arătat fanilor și o altă latură a sa. Campioana de la Wimbledon și Roland Garros a postat o mulțime de fotografii din vacanțele în care a fost.

Halep este acum în Dubai. Nu uită să se și antreneze pentru a în formă dacă va scăpa de suspendare, dar postează și fotografii în care le arată internauților tot ce face. Aceasta și-a făcut mai multe fotografii în piscină în costum de baie.

Au urmat altele de pe plajă, dar și din restaurantul în care lua masa, și câteva peisaje. În toate fotografiile, Simo este extrem de zâmbitoare, semn că este încrezătoare că își va putea dovedi nevinovăția.

Cine o însoțește pe Simona Halep în Dubai

Halep este însoțită în Dubai de Fabien Cosmao, de la academia lui Patrick Mouratoglou, Vasile Antonescu, sparring partner și Mihai Pal, fizioterapeut.

Prezența lui Cosmao le-a atras atenția fanilor care au postat o mulțime de comentarii.

„Așa mai vii de acasă!”, „Simona arată grozav! Și nici tipul de lângă ea nu e rău deloc!” sau „E noul ei iubit? Nu cred, dar arată bine!”, au fost câteva dintre reacțiile internauților.

Se pare însă că Simona și Cosmao au doar o relație profesională.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari