Alexander Zverev și-a întristat fanii. A dezvăluit că are diabet din copilărie

Alexander Zverev a dezvăluit că suferă de diabet de tip I din copilărie și are nevoie periodic de injecții cu insulină.

Boala este destul de gravă, dar poate fi ținută sub control cu tratament și un mod de viață sănătos.

„Acum sunt puțin mai în vârstă și am avut câteva succese, așa că mă simt suficient de confortabil să ies cu această veste că am diabet de tip I. Sunt într-o situație privilegiată în care pot trăi viața pe care mi-am dorit dintotdeauna să o trăiesc.

Întotdeauna mi-am dorit să joc tenis, să călătoresc la turnee în întreaga lume și mereu mi-am dorit să fiu cel mai bun jucător de tenis din lume. Faptul că am putut să-mi realizez visele s-a datorat în principal părinților mei și fratelui meu. Ei m-au susținut întotdeauna necondiționat și încă fac asta.

De aceea cred că este foarte important să dau ceva înapoi și să ajut alți pacienți să-și urmeze visele”, a dezvăluit jucătorul de tenis german potrivit Sporza.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexander Zverev (@alexzverev123)

Alexander Zverev a făcut aceste dezvăluiri cu ocazia înfințării „Fundației Alexander Zverev – Lupta împotriva diabetului”.

Zverev s-a accidentat grav în semifinala contra lui Rafael Nadal de la Roland Garros 2022 și cel mai probabil nu va juca la US Open. Germanul ar putea reveni pe teren în luna septembrie, la Cupa Davis.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari