Alertă la Cupa Mondială 2022! Neymar, în pericol. Imagini horror după meciul cu Serbia / Foto

Alertă la Cupa Mondială 2022! Neymar, în pericol. Imagini horror după meciul cu Serbia. Vedeta naţionalei carioca a păţit-o rău la primul meci din Qatar. A părăsit terenul accidentat.

Neymar a fost vânat în meciul cu Serbia. A plătit scump victoria în faţa europenilor. Glezna brazilianului de la PSG arată horror.

Alertă la Cupa Mondială 2022! Neymar, în pericol

Neymar s-a accidentat și a ieșit de pe teren. Glezna starului brazilian era foarte umflată, iar la momentul schimbării sale, acesta a putut fi surprins șchiopătând. L-a şi pufnit plânsul de durere. Medicul Braziliei, Rodrigo Lasmar, a precizat că abia azi se va putea da un diagnostic în privința fotbalistului. „Trebuie să aşteptăm între 24 şi 48 de ore pentru a avea o altă evaluare a gravităţii acestei accidentări şi o eventuală indisponibilitate a jucătorului”, a declarat Lasmar.

Dacă accidentarea se va dovedi a fi una gravă, ar putea fi a doua oară în cariera lui Neymar când prezența sa la un Campionat Mondial este întreruptă prematur, după ediția din 2014.

Pe final, au existat momente de panică în tabăra Braziliei. „Nu vă faceți griji, Neymar va juca în continuare la Cupa Mondială! Va continua să joace, puteți fi siguri de asta!”, a declarat Tite.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

La flash-interviul de după meci, Neymar nu a dorit să facă vreun comentariu în privința accidentării sale. A postat apoi pe Instagram un mesaj scurt în care nu a vorbit nimic despre accidentare. „Meci dificil, dar important era sa câștigăm”, a spus fotbalistul.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari