Alertă înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Sportivul a primit interdicție doi ani. Ar putea rata competiția de la Paris + Motivul uluitor pentru care a fost suspendat

Alertă înaintea Jocurilor Olimpice 2024. Un maratonist cunoscut a fost suspendat pentru doi ani și ar putea rata competiția de la Paris. Motivul este uluitor. Nu a reuşit să fie prezent în locaţii pentru controlul antidoping.

Mehdi Frere este acuzat că a ratat trei teste antidoping în decurs de 12 luni. A încălcat astfel regula localizării.

Alertă înaintea Jocurilor Olimpice 2024!

Maratonistul francez Mehdi Frere ar putea rata Jocurile Olimpice. A primit o interdicție de doi ani din partea World Athletics pentru o infracțiune de dopaj. Anunțul a fost făcut de avocatul său.

Frere, în vârstă de 27 de ani, este acuzat că a ratat trei teste antidoping în decurs de 12 luni, încălcând astfel regula localizării. Sportivul a anunțat prin intermediul avocatului Laurent Fellous că va face apel la Curțea de Arbitraj Sportiv.

 „Comitetul disciplinar al World Athletics l-a suspendat pe domnul Frere pentru doi ani. Domnul Frere intenționează, în mod firesc, să își valorifice drepturile în fața Tribunalului de Arbitraj Sportiv printr-o procedură accelerată pentru a obține o hotărâre arbitrală înainte de începerea Jocurilor Olimpice sau cel puțin înainte de maraton”, a declarat Fellous pentru Reuters.

Maratonul Paris 2024 este programat pentru 10 august. Recordul personal al lui Frere la maraton este de două ore, cinci minute și 43 de secunde.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed