Adrian Mutu s-a dezlănţuit! Ce l-a scos din minţi pe antrenorul celor de la Rapid? Primul obiectiv al sezonului, ratat

Adrian Mutu s-a dezlănţuit! S-a aflat ce l-a scos din minţi pe antrenorul celor de la Rapid. Primul obiectiv al sezonului pentru giuleşteni a fost deja ratat. După U Cluj – Rapid 0-0, echipa din Giuleşti a fost eliminată din Cupa României.

Adrian Mutu avea un obiectiv clar. Un trofeu în 2023 cu Rapid, anul centenar pentru echipa giuleşteană.

Adrian Mutu s-a dezlănţuit!

La finalul meciului de la Cluj Adrian Mutu era extrem de nervos. Le-a reproşat jucătorilor săi lipsa de decizie în duelurile unu contra unu. „În momentul în care o echipă se apără cu foarte mulți oameni, cum a fost în această seară, trebuie să fim mult mai buni la ultima pase. În față trebuie să facem mult mai mult. Jucătorii de pe benzi trebuie să aibă responsabilitatea 1-1.

E o problemă, pentru că producem acțiuni, dar ratăm foarte mult. Nu avem golurile dorite. Greșim ultima pasă. E păcat de jocul pe care îl facem.

Calificarea nu am pierdut-o aici, ci la meciul cu Farul. Tot pe lipsa inspirației la finalizare. Atunci am avut mult mai multe ocazii, dar nu am putut băga mingea în poartă nici din măcar din 5 centimetri. Aici ține și de valoarea jucătorilor, degeaba lucrezi.

Pentru noi, acest turneu amical a devenit, nu o problemă, dar greu de abordat. Nu avem un efectiv de jucători, doar dacă aducem unii din Academie. Vom face un mix.

Avem și derby-ul cu Petrolul în campionat, acela contează pentru noi. La nivel de scor, nu contează turneul. Sperăm să tragem și foloase din această experiență. Vreau să ieșim sănătoși. Acesta este cel mai important lucru pentru noi”, a spus Adrian Mutu, în direct la Orange Sport.

Pentru Rapid urmează două meciuri în Superliga, dar şi turneul de pe Arena Naţională. Pe 10 decembrie, Arena Națională va găzdui un turneu amical la care vor lua parte Rapid, Fiorentina și Borussia Dortmund.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari