Adrian Mutu s-a dezlănţuit! Avertisment dur pentru rivale. Adevăratul obiectiv al celor de la CFR Cluj în acest sezon

Adrian Mutu s-a dezlănţuit! Avertisment dur pentru rivale, la scurt timp după ce a ocupat banca tehnică a ardelenilor. S-a aflat care este adevăratul obiectiv al celor de la CFR Cluj în acest sezon.

Adrian Mutu, convins că va fi un play-off pe cinste! Ce a spus antrenorul despre calificare. CFR Cluj atacă titlul.

Adrian Mutu s-a dezlănţuit!

CFR Cluj se află pe locul trei în clasamentul competiției interne, în urma Rapidului și a liderului campionatului, FCSB!

Adrian Mutu a preluat banca tehnică a ardelenilor și este convins că CFR Cluj poate reprezenta surpriza play-off-ului, chiar dacă va avea probleme împotriva primelor două clasate.

În cadrul ultimei etape, ardelenii au ieșit victorioși pe Ion Oblemenco, în duelul contra fostei sale echipe, FCU Craiova, 3-1. ”Briliantul” a cedat nervos la finalul duelului, oferind mai apoi explicații despre reacțiile sale ieșite de sub control.

„M-am mai liniștit bineînțeles. Situația este la fel ca înainte: bună. Nemulțumirea mea era legată de faptul că am ratat prea multe ocazii sau am dat prea puține goluri din ocaziile pe care ni le-am creat.

Și de aceea făceam un apel la băieți să fie mai concentrați în fața porții pentru că în economia campionatului ne poate costa asta. Eu cred că e bine.

Era bine dacă erau 4 din 4 victorii, dar asta este. Eu cred că important e să ținem aproape de Rapid și FCSB pentru că se poate întâmpla orice și să se relanseze campionatul!”, a explicat Mutu, al Fanatik.

”Alerg după amândouă!”

Antrenorul e bucuros de faptul că FCSB ”s-a împiedicat” de duelul cu U Cluj. Cele două formații au remizat luni seară, 0-0.

„Alerg după ambele. Atâta timp cât sunt în fața noastră echipele care sunt în fața noastră la câștigarea titlului. Bineînțeles, cu rezultatul de aseară face lupta să fie și mai aprigă pentru play-off.

Așa cum știm punctele sunt altele după intrarea în play-off și va fi un play-off pe cinste, foarte puternic și foarte greu pentru orice echipă!”, a mai spus antrenorul ardelenilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed