Adrian Mutu s-a dezlănţuit! A recunoscut de ce a plecat de la Rapid. Cine l-a recomandat pe Cristiano Bergodi la echipa din Giuleşti

Adrian Mutu s-a dezlănţuit! Antrenorul a recunoscut de ce a plecat de la Rapid cu o săptămână înainte de startul campionatului. S-a aflat și cine l-a recomandat pe Cristiano Bergodi la echipa din Giuleşti.

Adrian Mutu (44 de ani), tehnicianul de la Neftci Baku, a făcut dezvăluiri în legătură cu plecarea sa inopinată de la Rapid.

Acesta a părăsit formația de lângă podul Grant chiar cu o săptămână înainte de începutul actualei stagiuni de Superliga.

Adrian Mutu s-a dezlănţuit

De altfel, Mutu a afirmat că el a fost cel care le-a recomandat giuleștenilor să-l aducă pe Cristiano Bergodi la echipă.

„Plecarea mea cred că o știți…, am făcut o alegere. ( n.r. mulți te-au acuzat că nu se face așa ceva) Pff, da, o săptămână când am plecat. Dar discuțiile între mine și club au fost cu vreo săptămână sau 10 zile înainte. Pentru că nu se întâmplă totul într-un minut, nu?

Clubul știa de intenția mea, de aceea au și avut timp să aleagă noul antrenor. Ne-am și consultat în privința asta. E ok. Eu cred că rezultatele Rapidului sunt bune, jocul arată bine, Bergodi își face treaba, s-a încheiat turul, are 30 de puncte, chiar dacă are cu două mai puține față de mine anul trecut, merge foarte bine (n.r. râde).

Mi s-a cerut, în primul rând, părerea despre echipă și despre ce antrenor s-ar mula pe această echipă.

Nu spun mai multe, dar v-am spus îndeajuns. Relația mea cu Rapid este bună, a fost și va fi mereu de acum încolo, iar atunci când ne-am despărțit am vrut binele Rapidului. E normal să te consulți cu antrenorul când îți spune că pleacă. M-au întrebat cam ce antrenor s-ar potrivi”, a declarat Adrian Mutu, conform Digisport.ro.

Adrian Mutu: „La EURO trebuie să ridicăm nivelul”

Pe de altă parte, Adrian Mutu a vorbit și despre calificarea reprezentativei României la EURO 2024, antrenorul spunând că selecționerul Edi Iordănescu „are un mare merit” în legătură cu această performanță.

„Mă bucur, pentru că meritam să ne calificăm. În primul rând mă bucur pentru băieți, pentru Edi și pentru Federație, și așa erau multe atacuri din toate părțile. În ultima parte a meciurilor de calificare România s-a ridicat la așteptări.

E o generație foarte bună, am văzut și bucuria lor de la final, este asemănătoare generația cu cea de la U21. Vin acei băieți din urmă și se vede că știu să joace împreună. Bineînțeles că Edi are un mare merit. Toți băieții au jucat bine, nu au dat spații, au jucat ceea ce trebuie.

Cum am spus, la începutul mandatului lui Edi naționala a început greu. Dar acum, pe bună dreptate trebuie să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Indiferent ceea se întâmplă cu Elveția, este o realizare mare.

Nu știu ce înseamnă pentru noi pentru că nu știu ce ne așteaptă (n.r. la EURO). Israelul nu a fost mai bună decât noi, nu multe echipe au fost peste noi în această campanie. Doar de Elveția am fost puțin dominați, dar la EURO trebuie să ridicăm nivelul.

În seara asta chiar ar trebui să ne bucurăm pentru că a fost un negativism spre Edi, deci felicitări tuturor. Este o seară care ne dă valoare tuturor celor care facem parte din sport. Sincer, mi-a plăcut echipa. Nu am excelent, dar mi-a plăcut jocul de echipă.

M-am uitat și chiar spuneam că ne-am lăsat dominați pentru că rezultatul de partea noastră. Am făcut un meci cerebral, iar Israelul nu aveau calitatea necesară de a ne desface. Cred că a fost voit, băieții asta așteptau”, a mai spus Adrian Mutu, conform sursei citate anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed