Adrian Mutu pregăteşte lovitura iernii! Jucătorul pe care îl vrea de la Rapid după meciul direct. Dezvăluiri de ultimă oră

Adrian Mutu pregăteşte lovitura iernii! Jucătorul pe care îl vrea de la Rapid după meciul direct. Dezvăluiri de ultimă oră după înfrângerea suferită la meciul din etapa cu numărul 25, cu Rapid.

Victoria de sâmbătă seara a Rapidului de pe terenul celor de la CFR Cluj i-a adus zâmbetul pe față lui Alexandru Albu. Este convins că echipa lui poate reuși să iasă campioană.

Adrian Mutu pregăteşte lovitura iernii!

La finalul meciului, în direct la Digi Sport TV, Albu a vorbit și despre șansele ca acesta să plece de la Rapid, direct la CFR Cluj.

”Am putut să dansăm, pentru că, deși nu mai aveam niciun strop de energie, acești suporteri minunați ne dau toată energia din lume. Trebuie să cântăm și să dansăm cu ei până la final.

Această victorie ne dă un moral foarte bun, cred că am prestat un fotbal foarte plăcut, am avut multe ocazii, pueam marca și al doilea gol. Suntem fericiți, am luat cele trei puncte. Am reușit pe un fond de joc foarte bun, chiar dacă am dat impresia că CFR ne poate domina. Noi i-am lăsat, pentru că știam că vom avea spații pe contraatac. Nu am fost suficient de atenți să fructificăm contraatacurile.

Am început să ne îmbunătățim și în apărare. Toată lumea atacă, toată lumea se apară, asta este filosofia noastră. Trebuie să o îmbunătățim pentru că avem treabă până la finalul campionatului.

Nu știu nimic eu (n.r. despre oferta de la CFR Cluj), impresarul poate răspunde, nu am aflat nimic și nu cred că trebuie să aflu eu. Știu că vom avea o discuție pe tema prelungirii și vom vedea ce va fi. Eu sunt jucătorul Rapidului în continuare, intru pe teren și dau totul pentru aceste culori și așa va fi până la final”, a spus Alexandru Albu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed