Adrian Mutu nu s-a mai abținut! Amenințări la adresa fostei echipe. Ce a putut să spună înaintea derby-ului

Adrian Mutu nu s-a mai abținut! Amenințări la adresa fostei echipe. S-a aflat ce a putut să spună înaintea derby-ului cu formația din Giulești. CFR Cluj este pregătită. S-ar putea decide echipa care rămâne în lupta pentru titlu în Superliga.

Adrian Mutu, prins între ciocan și nicovală! CFR Cluj vs. Rapid, sâmbătă seară, de la ora 21.15. Se anunță spectacol în Gruia.

Adrian Mutu nu s-a mai abținut!

Actualul antrenor al celor de la CFR Cluj și fost tehnician la Rapid, Adrian Mutu a prefațat duelul celor două formații, reamintind faptul că giuleștenii prestează un fotbal bun. Antrenorul speră să păstreze cele trei puncte „acasă”.

”Obiectivul nostru este cel de a da continuitate acestor rezultate bune, bineînțeles că ne dau o liniște morală pentru a putea pregăti următorul meci. Când ai victorii în spate încrederea în tine și în echipă crește.

Mă bucur mult pentru băieți că au crezut până în ultima secundă în meciul trecut, asta este atitudinea pe care o vreau la CFR, trebuie să fim învingători.

”Este o partidă specială pentru mine!”

Așa va fi și mâine, vom avea un meci greu, de luptă, dar trebuie să credem până la final. Rapid e o echipă periculoasă, este într-o formă foarte bună, au același număr de puncte pe care îl avem și noi, trebuie să ne așteptăm la un meci greu. Ținem neapărat să câștigăm meciul pentru a reduce distanța dintre noi și FCSB.

(Credeți că va reprezenta un avantaj faptul că ați antrenat la Rapid?) Nu cred că are o importanță că am antrenat acolo. Toți din fotbalul românesc ne cunoaștem între noi.

Sunt alți jucători, alt antrenor, va fi un meci interesant. E o partidă specială pentru mine, dar sunt concentrat doar pe echipa mea, i-am analizat, le știu plusurile și minusurile, dar astea sunt chestii de bucătărie internă.

Nu este primă de joc, nu jucăm pentru prima de joc. Trebuie să jucăm pentru rezultat, pentru ceea ce înseamnă acest club. E problema conducerii dacă după meci va fi o primă, noi trebuie să ne gândim doar la cele 3 puncte!”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă.

CFR Cluj se situează pe locul 2 în clasamentul Superligii, cu un total de 42 de puncte, la egalitate cu Rapid, care ocupă cea de-a treia poziție în ierarhie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed