Adrian Mutu, contrat de Gigi Becali! Ce l-a nemulţumit pe patronul de la FCSB: ‘Asta e caterincă’+ Suma cerută pe Coman şi Olaru

Adrian Mutu a fost contrat de Gigi Becali! S-a aflat ce l-a nemulţumit pe patronul celor de la FCSB după zvonurile conform cărora vedetele sale, Florinel Coman şi Darius Olaru ar fi dorite de Rapid.

Gigi Becali a făcut public dialogul pe care l-a avut cu antrenorul Rapidului, Adrian Mitu. Spune că discuţia a fost în glumă şi că nu Rapid nu are bani pentru vedetele sale. Totuşi, l-a deranjat că nu a fost sunat de către patronul giuleştenilor, Dan Şucu.

Adrian Mutu, contrat de Gigi Becali!

Totuşi, Gigi Becali le-a fixat un preţ lui Florinel Coman şi Darius Olaru. 10 milioane de euro pentru amândoi. „Eu dacă vreau să vând o marfă, nu contează cui o vând. Nu pui antrenorul să sune, din bun simţ l-am lăsat în pace pe Mutu. Mi-a spus că îmi dă 2 milioane pe Coman, l-am lăsat în pace.

E o simpatie pentru Mutu, din respect pentru jucătorul Mutu nu am zis nimic. Să ne uităm însă şi la caracter. Nu i-am spus nimic, i-am spus că nu-l dau pe Coman, de Olaru nici nu m-a întrebat. De ce nu m-a sunat Şucu sau Anghelescu? Eşti de râs şi de circ. Păi tu eşti patron şi îl pui pe antrenor să negocieze.

Tu îl pui pe antrenor să negocieze cu patronii. Treaba lor, nu vreau să mă mai cert cu lumea. Fiecare pasăre pe limba ei piere. Şi-au luat puţin avânt, să îi vedem peste 5-6 etape. Dacă vor să facă ceva de centenar să dea 10 milioane şi îi dau pe Coman şi pe Olaru şi aşa faci centenarul. Nu că stau la discuţii, îi dau, dar nu se duc jucătorii la ei.

La mine, Coman are 20.000 euro pe lună şi vrea salariu mai mare. Olaru vrea 20.000. Dacă te încarci cu 50.000 de euro pe lună. Nu fac eu asta care sunt mult mai bogat ca Şucu, dar nu fac nici eu asemenea prostii. E un om cumpătat, cuminte. Nu face Şucu asemenea mizerii. Poate a vrut Mutu să facă caterincă. Asta e caterincă, nu ceva serios. Şucu e un om de calitate, cuminte la locul lui. Dică nu şi-ar permite să facă asta”, a dezvăluit Gigi Becali, în direct la ProArena.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Meme Stoica i-a lăsat pe toți mască. Explicații fabuloase după înfrângerea cruntă suferită de FCSB

Mihai Stoica a încercat să ofere o explicație pentru...

Ilfovenii s-au impus fără probleme. FC Voluntari – CS Mioveni 3-1

FC Voluntari a învins-o clar pe CS Mioveni, scor...

Parteneri
Recomandari