Adrian Mutu, avertisment pentru tricolori! Ce trebuie să se întâmple înainte de EURO 2024. Doar aşa ne putem califica dincolo de grupe

Avertismentul trimis de Adrian Mutu tricolorilor. Tehnicianul celor de la CFR Cluj a făcut o analiză și spus clar ce trebuie să îmbunătățească fiecare, pentru a ne califica dincolo de grupele de la EURO 2024.

Echipa națională a României a disputat două amicale în ultima săptâmână, cel de vineri cu Irlanda de Nord, care s-a terminat cu scorul de 1-1, și cel ce marți, cu Columbia, care s-a terminat cu o înfrângere, 3-2.

Adrian Mutu, avertisment pentru tricolori!

După o analiză complexă a celor două amicale, Adrian Mutu a dar un verdict direct. Tehnicianul a luat fiecare jucător în parte și le-a numit problemele și ce trebuie să îmbunătățească.

Golgeterul all-time al echipei naționale a declarat că un sigur jucător l-a surprins plăcut, anume Marius Marin.

„În atac mai pot apărea Bîrligea, Louis Munteanu și cam atât. L-am văzut puțin stingher pe Drăgușin, se vede că nu are ritm, jocuri în picioare, față de ce juca el înainte. A dat și de o echipă care a crescut ritmul mult, a accentuat lipsa lui de jocuri.

Nu cred că Vlad Chiricheș e o soluție pentru Euro. Certitudini sunt la echipa națională, nu trebuie să judecăm echipa doar pentru acest meci, Columbia a fost clar mai bună. S-a format un nucleu, dar e bine că nu am ieșit atât de șifonați, ne desumflam de tot dacă ne dădeau 4 sau 5-0”, a declarat Adrian Mutu, conform fanatik.ro.

„E cel mai valoros jucător al nostru”

„Cred că ideea lui Edi Iordănescu de a forma un grup, de a merge pe forța grupului e corectă. Rațiu trece prin aceeași situație precum Drăgușin. Stanciu e o certitudine, fundașii centrali, poarta e asigurată. Problema este la fundașii laterali pentru că nu avem doi al căror nume să-l știm înainte de Euro.

Îmi place mult de Marius Marin, în economia jocului e important, recuperează și aleargă foarte mult. Un plus pentru Răzvan Marin pentru experiența acumulată în Italia.

Stanciu nu cred că va lipsi, e cel mai valoros jucător al nostru, Ianis să strângă cât mai multe minute, iar în atac se joacă. Sunt Alibec, Bîrligea, depinde de forma de moment a jucătorilor”, mai adăugat Adrian Mutu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed