Adrian Mutu a rămas şomer! Antrenorul român a fost dat afară. Anunţul oficial făcut înaintea Crăciunului

Adrian Mutu a rămas şomer! Antrenorul român a fost dat afară. Anunţul oficial făcut înaintea Crăciunului. Tehnicianul român nu a reuşit să se impună Neftchi Baku şi a fost dat afară.

Clubul azer a făcut anunțul și a dezvăluit faptul că s-a ajuns la această decizie de comun acord cu Adrian Mutu. „Briliantul” se va despărți astfel de Neftchi după doar șase luni.

Adrian Mutu a rămas şomer!

Adrian Mutu a preluat-o pe Neftchi în luna iulie, după ce a plecat de la Rapid. Antrenorul i-a lăsat pe giuleșteni chiar înainte ca sezonul de Superliga să debuteze. Demiterea lui Mutu de la Neftchi Baku fusese anunţată de mai mult timp. Asta pentru că şefii clubului erau nemulțumiţi de rezultatele obținute de antrenorul român.

Neftchi Baku a făcut și anunțul oficial și a dezvăluit faptul că s-a ajuns la o înțelegere cu Adrian Mutu, în vederea rezilierii contractului. Azerii i-au transmis și condoleanțe antrenorului român, pentru decesul mamei sale.

„Contractul dintre Neftchi PFK și Adrian Mutu a fost reziliat de comun acord. Neftchi îi mulțumește lui Adrian Mutu pentru munca depusă la club și-i urează mult succes pentru viitor. De asemenea, clubul îi transmite condoleanțe lui Adrian Mutu, pentru decesul mamei sale”, a notat Neftchi Baku.

Adrian Mutu va pleca de la Neftchi Baku, deși în ultima etapă a înregistrat o victorie, scor 2-0 cu Kapaz. Românul îi va lăsa pe azeri pe locul trei, cu 28 de puncte, acumulate după 18 meciuri disputate.

Nu va fi prea mult timp şomer. Se pare că Briliantul are oferte din Superliga. Petrolul vrea să-l dea afară pe Florin Pîrvu şi să-l aducă pe Briliant în această pauză de iarnă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed