Adrian Mutu a dat verdictul! Dezvăluiri despre vedeta lui Gică Hagi. Ce probleme are, de fapt, atacantul

Gigi Becali se află în mijlocul negocierilor pentru transferul lui Louis Munteanu, atacant în vârstă de 21 de ani, legitimat la Fiorentina! Patronul noii campioane a României nu este de acord să achite suma de 1,5 milioane de euro în schimbul serviciilor jucătorului, atât cât cer italienii pentru un transfer definitiv. Adrian Mutu se teme că atacantul nu ar putea face față presiunii de la FCSB.

”Briliantul” consideră că tânărul nu ar avea timp să se acomodeze în vestiarul roș-albaștrilor. Mai mult de atât, Adrian Mutu i-a transmis un sfat finanțatorului celor de la FCSB.

Adrian Mutu a dat verdictul!

Cel mai bun marcator al naţionalei României l-a identificat pe Louis Munteanu ca fiind extrem de copilăros în atitudine.

„Louis Munteanu este copilăros. Are lacune de concentrare în multe momente. Nu e suficient de matur pentru moment.

Mie-mi place foarte mult. Acum, eu îl ştiu pe el şi ca băiat. Să vedem trecerea asta de la Farul la FCSB. O presiune diferită faţă de ce primea de la Gică Hagi la Farul. Şi ca să spun, dragostea cu care îşi înconjoară Hagi jucătorii pentru a-i face mai buni, pune presiune uneori prea mare, dar logică.

El trece la o altfel de presiune, de echipă mare. În care patronul spune lucrurilor pe nume la televizor, după meci. Profesionalismul trebuie să fie mare, nu îţi permiţi să greşeşti în prea multe meciuri. Nu va fi primul masacrat de Gigi Becali în direct. E altfel de presiune. Trebuie să vedem dacă el rezistă. Mi se pare cel mai în formă atacant. Trece la alt nivel de presiune. E ca şi cum pleci de acasă. Eşti cocoloşit, chiar dacă tata te mai ceartă, cum e la Farul.

La FCSB este un altfel de presiune. Nu mulţi au rezistat. Nu reuşesc să îmi dau seama de ce n-a rezistat la Fiorentina. Văd un singur motiv, au atacanţi mai buni ca el.

”Nu are nimeni răbdare!”

Vincenzo Italiano are soţia din părinţi români, nu văd o altfel de judecată din partea lui, nu e mai bun decât atacanţii Fiorentinei din lot. E în finala Conference League. Numele nu sunt chiar aşa de mari, dar sunt jucători care au evoluat la echipe mari.

E un alt tip de efort. Eu cred că dacă se va întoarce acolo trebuie să arate mult mai mult. Trebuie să se ridice la nivelul celor de acolo. Nu are nimeni răbdare. Dacă nu i-au dat nicio şansă şi nu l-au luat în cantonament, înseamnă că raportul de la Primavera n-a fost ce trebuie.

Eu îl ştiu foarte bine pe Louis Munteanu. Este copilăros. Are lacune de concentrare în multe momente. Nu e suficient de matur pentru moment. Lui îi face bine un Hagi lângă el!”, a declarat Adi Mutu la fanatik.ro.

Louis Munteanu a fost împrumutat la Farul Constanța, iar colaborarea dintre cele două părți va expira la finele stagiunii curente. În cadrul celor 35 de meciuri jucate pentru Farul în acest sezon, atacantul a înscris 12 goluri și a oferit 5 pase decisive.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed