Adrian Mutu a dat ordin! Dezvăluiri de ultimă oră despre tricolori. Cum putem câştiga în faţa Ucrainei

Adrian Mutu a analizat partidele de test ale echipei naționale dinaintea turneului final din Germania și le-a oferit un pont elevilor lui Edi Iordănescu. România va debuta la EURO 2024 împotriva primei reprezentative a Ucrainei, luni, 17 iunie, de la ora 16.00.

Mutu este sigur că tricolorii pot trece de grupe. Fostul internațional consideră că naționala poate finaliza grupa pe locul secund, Ucraina nereprezentând un obstacol.

Adrian Mutu a dat ordin!

În perspectiva lui Adrian Mutu, Edi Iordănescu a reușit să încropească un lot echilibrat.

„În primul rând, forța grupului și inspirația lui Edi Iordănescu. Avem jucători valoroși, dar împreună au dovedit că, după un început mai dificil, s-au mobilizat bine. Edi Iordănescu a reușit să scoată în evidență spiritul de echipă.

Sincer, avem șanse mari. Pe hârtie, superioară ne este clar Belgia. La nivel de nume, Ucraina poate are un lot mai marcant decât al nostru, dar asta nu le dă dreptul să ne fie superiori. Eu nu cred că ne sunt superiori! Nici Ucraina, nici Slovacia. Locul 2 ar trebui să fie al nostru!

(N.r. Despre lotul naţionalei) Este echilibrat, un echilibru pe care trebuie să-l menții în alcătuirea unui lot pentru Euro. Trebuie să te gândești strategic la meciurile care sunt. Edi știe foarte bine cum a făcut acest lot. Dacă vrei să mă întrebi de neconvocările unuia sau altuia, în special a lui Mitriță, care a fost pe buzele tuturor, un subiect deschis în spațiul public, cred că Edi Iordănescu știe foarte bine ce face. El a explicat și a dat niște semnale în care a spus că forța echipei, disciplina în cadrul grupului sunt foarte importante pentru el. Este un atu pe care naționala îl are ca să facă performanță!”, a declarat Adrian Mutu, conform fanatik.ro.

Programul României la EURO 2024: 

  • 17 iunie, ora 16:00: ROMÂNIA – Ucraina (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed