Adrian Mititelu se va enerva cumplit! Ce a putut să spună Dumitru Dragomir. Verdict dur al fostului şef LPF

Dumitru Dragomir a oferit o primă reacție la adresa oltenilor lui Adrian Mititelu, la scurt timp după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga 2, după ce a fost învinsă de către FC Hermannstadt, 1-3, în cadrul ultimei etape din play-off.

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu jucători lui Eugen Trică, care ar fi îngropat principalul obiectiv trasat de către oficialii alb-albaștrii, la începutul stagiunii curente. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal l-a lăudat, însă, pe Adiță Mititelu, fiul patronului din Bănie.

Ce a putut să spună Dumitru Dragomir!

„Vreau să spun o chestie. Nu sunt răutacios când o spun. Echipa lui Mititelu e foarte slabă. Eu mi-am notat niște indicatori. Cei mai buni trei jucători ai lui Mititelu nu au făcut nici 7 kilometri de persoană.

Față de mijlocașii Sibiului, care au făcut de la 9 kilometri în sus. Poți să fii talentul de pe lumea asta. Dacă nu alergi, dacă nu scoți o minge de la adversar, nu poți să ai rezultate.

Am văzut doi trei mingicari la Craiova și am crezut că sunt fotbaliști. Nu. Sunt fotbaliști de salon, nu de teren mare. Sunt fotbaliști de miuță. Să dea printre picioare, să dea cu călcâiul.

Dar să știi de la mine. Mi-a plăcut un lucru. Eu nu sunt aici să laud familia Mititelu. Nicidecum. Dar mi-a plăcut cum a vorbit fiul lui. El, nu. Cel bătrân nu. Eu nu l-am cunoscut pe fiul lui. Jos pălăria! Mi-a plăcut cum a pus problema și am fost foarte atent.

Mititelu bătrân a bătut câmpii. A început să se lege de primar. Nu faci asta în situația în care ești. El toată viața a criticat. Uitați-vă la mine. Eu am fost lovit din toate părțile și tot timpul am lăudat!”, a declarat Mitică Dragomir, la Fanatik.

„E păcat!”

La scurt timp după deciderea retrogradării, FCU Craiova a dat startul rezilierilor contractuale. Adrian Mititelu a pus ștampila de OUT pe capul unora dintre cei mai importanți jucători de la echipă.

„A avut un jurist care l-a învățat numai prostii, unul Moise. A avut încredere în el. Nu vreau să spun mai multe. Dar să ții minte. E păcat că a retrogradat Craiova. Pentru cei 1000 și ceva de susținători înfocați.

Dar să știi de la mine. Aducea pe toate stadioanele public. Pentru că Mititelu în multe lucruri proaste pe care le face, face și lucruri de marketing bune. După Gigi Becali, la marketing e cam numărul 2!”, a conchis Dumitru Dragomir.

În ultimele două zile, FCU Craiova s-a despărțit de Vlad Achim, Aurelian Chițu, Benjamin Van Durmen, Leo Lacroix, Gabriel Compagnucci, Yasinne Bahassa și Matheus Mascarenhas.

La nivelul staff-ului tehnic, formația le-a spus adio lui Gabriele Aldegani și Florin Drăgan, antrenor cu portarii, respectiv antrenor secund.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed