Adrian Mititelu se va enerva cumplit! Acuzaţii grave ale lui Nicolo Napoli. Ce a putut să spună fostul antrenor al celor de la FCU Craiova

Adrian Mititelu se va enerva cumplit! Acuzaţii grave ale lui Nicolo Napoli, la adresa conducerii din Bănie. Ce a putut să spună fostul antrenor al celor de la FCU Craiova. Va fi mare scandal.

Adrian Mititelu, atacat dur de către Nicolo Napoli, fostul tehnician al celor de la FCU Craiova! Italianul a dat cărțile pe față.

Adrian Mititelu se va enerva cumplit!

Nicolo Napoli și-a trecut în palmares nouă mandate pe banca tehnică a celor de la FCU Craiova! Fostul antrenor al oltenilor a dat startul unei polemici în Bănie, prin intermediul unui comentariu lăsat la o postare a paginii de Facebook ”FCU 1948”.

Adminii paginii au postat o fotografie care îi surprinde pe oficialii formației din Bănie, și anume, Marcel Pușcaș, Eduard Zelgin, Robert Săceanu, dar și Gabi „Blondu’”, fostul lider al Peluzei Sud ’97.

„Cum să faci performanță cu acești profesioniști a căror singură responsabilitate la club este să bage cardul în bancomat în ziua de salariu!?”, a fost descrierea fotografiei care îi încadra pe oficialii clubului.

Nicolo Napoli, de altfel, nu s-a putut abține și a înțepat conducerea oltenilor. ”Sunt bolnavi mintal și fură bani!”, a transmis italianul.

Un alt derapaj la adresa formației din Bănie

Toamna trecută, italianul l-a provocat la un schimb dur de replici pe Adrian Mititelu. Cei doi și-au trimis înțepături în secțiunea de comentarii a unei postări a patronului oltenilor.

Șeful din Bănie a postat rezumatul partidei FCU Craiova – CFR Cluj, 4-1, duel disputat în anul 2009.

”Cu mine antrenor!”, a comentat Nicolo Napoli.

„Atunci chiar erai antrenor tânăr, entuziast, cu chef de muncă!”, a răspuns Adrian Mititelu.

Italianul s-a enervat și a răspuns cu aceeași monedă: „Eu sunt mereu cu chef de muncă, când padrone (n.r. – stăpânul, patronul, în limba italiană) nu se bagă la echipă!”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed